Oldal frissítése

NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon

4,5 2 értékelés

NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon

 

A NIOXIN Cleanser 6 sampon a NIOXIN speciálisan a természetes és kémiailag kezelt közepesen erős és erős láthatóan ritkuló és hulló hajra kifejlesztett termékcsaládjához tartozik. Összetéttelével segít megszabadítani a fejbőrt a felesleges bőrviasztól, amely eltömíti a hajfollikulákat. Az aktív anyagok komplexe biztosítja a fontos tápanyagokat a fejbőr számára, amivel nemcsak a fejbőrt táplálja és ápolja tökéletesen, hanem a vékony, ritkuló hajszöveteket is.

A termék ciszteines aminosavakat tartalmaz, amelyek erősítik a hajszövetet, így csökkentve hatékonyan a hajhullást. A samponnal megtisztított haj ezen felül dúsabbnak és sokkal egészségesebbenek látszik. A sampon további összetevői, a kukui dió olaj és a fehér tea kivonat táplálják a hajat, természetes csillogást és az egész fejbőr friss érzését kölcsönzik. A maximális hatás elérése érdekében ajánlatos a 6-os termékcsalád összes termékének használata - sampon, balzsam és ápoló szer. Add meg magadnak a sűrű, egészséges és gyönyörű hajkoronát.


Hatóanyagai:

  • Cisztein aminosavak erősítik a hajszövetet és csökkentik a hajhullást.
  • A kukui dió olaja természetesen hidratálja a hajszövetet.
  • A fehér tea kivonat táplálja a hajat és frissíti a fejbőrt.

Hajtípus:
Közepesen erős és erős, természetes és kémiailag kezelt, lényegesen ritkuló és hulló haj.
Használat:
Alkalmazzd a nedves hajra, gyengéden masszírozd be a gyökerektől a hajvégekig, amíg hab nem alakul ki. Hagyd egy-hét percig hatni, majd alaposan öblítsd le.
Térfogat:
300 ml

Összetétel:

Viz, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Fragrance, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Lecithin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Zinc Ferment, Red 33.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Hajhullás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSVL2404
Termékszám:  8005610494791

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20