Oldal frissítése

NIKE Ultra Pink 75ml

2 590 Ft

NIKE Ultra Pink 75ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és egészséges legyen? Akkor próbáld ki a jól ismert Nike márkájú testpermetet. Bármilyen bőrtípusra használható. Nyugodtan tartsd mindig magadnál és használd, amikor csak szeretnéd.

NIKE Ultra Pink 75ml testpermet főbb tulajdonságai

  • A minőségi Nike test spray garantáltan felfrissít a bőröd a forró nyári napokon
  • Minden bőrtípusra hatékonyan alkalmazható
  • Maximális űrtartalma: 75 ml

Összetétel

ALCOHOL DENATES, AQUQ (DEMINERALIZED WATER), PERFUME (FRAGRANCE), FARNESOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 17200 (D&C Red No.33), ALCOHOL DE ORIGEN VEGETAL (78%VOL. ) ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN (78%VOL. ) ALCOHOL DE ORIGEM VEGETAL (78%VOL. )

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Női
Kód:  DEO980
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8414135873736
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10