Oldal frissítése

NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner 200 ml

Kiváló minőségű micellás tonikot keresel, amely tökéletesen tisztítja a bőrt, és megszabadulhatsz vele a pattanásoktól és tág pórusoktól? Válaszd a NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner arctonikot. ClearDefend technológiát tartalmaz a pattanások megjelenésének csökkentése és a pórusok tisztítása érdekében, már a használat első napjától kezdve. Az összetevők nem szárítják a bőrt és segítenek egy természetes pajzsot létrehozni, amely véd az új pattanások kialakulásával szemben. A tonik használata a bőrtisztítás utolsó fázisa a szennyeződések és a make-up maradványok eltávolítása érdekében. Használata után a bőr friss, tiszta és puha lesz. Az arctonik minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

A NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner arctonik legfőbb jellemzői

  • NEUTROGENA arctonik a tiszta, sima és puha bőr számára
  • megtisztítja a pattanásokat és a pórusokat már az első használattól kezdve
  • a micellás tonik eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket
  • a Visibly Clear Spot Proofing Purifying Toner nem szárítja a bőrt
  • természetes védelmet biztosít a bőr számára
  • a termék érzékeny bőrre is alkalmas

Összetétele:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, C12-15 Alkyl Lactate, Lactic acid, Panthenol, Salicylic Acid, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Benzalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Alkalmazása:
Vidd fel a tonikot egy vattapamacs segítségével a bőrre, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg. Ismételd addig, amíg a vattapamacs tiszta nem lesz. Kerüld a szemmel való érintkezést. Nem szükséges vízzel leöblíteni.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Hatás

Hatás Tisztító
Kód:  PLK557
Termékszám:  3574661333601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10