Oldal frissítése

NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel 150 ml

4,9 7 értékelés
2 490 Ft

NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel 150 ml

Kiváló minőségű peelinget keresel, amellyel megtisztíthatod a bőrt a szennyeződésektől, miközben tökéletes hidratálást biztosíthatsz számára? Válaszd a NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel peelingjét. Finom mikrorészecskéket tartalmaz, amelyek simává és tisztává varázsolják a bőrt, és eltávolítják az elhalt hámsejteket. A hialuronsav komplexnek köszönhetően a bőr hosszú ideig hidratált lesz, hiszen a vizet megköti a bőrben és a bőr belsejébe zárja. A vizet fokozatosan szabadítja fel a nap folyamán. Rendszeres használata esetén a bőr rugalmas és bársonyos puha lesz. A peeling dermatológiailag tesztelt.

A NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel arcpeeling legfőbb jellemzői

  • NEUTROGENA arcpeeling az intenzív hidratálásért
  • finom mikrorészecskék, amelyek  eltávolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket a bőrből
  • hialuronsav tartalmú komplexet tartalmaz
  • a bőr egész nap hidratált lesz, a vizet fokozatosan szabadítja fel
  • a Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel biztosítja a rugalmas és sima bőrt
  • dermatológiailag tesztelt

Összetétel:
Aqua, Sodium C14-16 olefin sulfonate, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Glycerin, Sodium hydrolyzed potato starch dodecenylsuccinate, Acrylates crosspolymer-4, Cellulose, Carica papaya fruit extract, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium chloride, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Citric acid, Glycolic acid, Lactic acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Parfum

Alkalmazása:
Használd a peelinget egész nap. Alkalmazd a nedves bőrre, finoman masszírozd be, majd öblítsd le vízzel. Kerüld a szemmel való érintkezést.


Összetétel

AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLICERIN, NÁTRIUM-HIDROLIZÁLT BURGONYAKEMÉNYÍTŐ-DODECENILSZUKCINÁT, AKRILÁT-KERESZTPOLIMER-4, CELLULÓZ, CARICA PAPAYA GYÜMÖLCSKIVONAT, HIDROLIZÁLT HIALURONSAV, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, DINÁTRIUM-TETRAPROPENIL-SZUKCINÁT, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, GLIKOLSAV, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Enzimes

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661293509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15