Oldal frissítése

NEUTROGENA Curcuma Clear Toning Mist 152 ml

NEUTROGENA Curcuma Clear Toning Mist 152 ml

A NEUTROGENA Curcuma Clear Toning Mist spray finom permetként működik, amely antioxidánsokban gazdag kurkumát tartalmaz a feszült bőr megnyugtatására. Pattanásos bőrre is használható, hiszen nem tömíti el a pórusokat. A gyengéd formula olajmentes, sima és egészségesebb bőrt biztosít anélkül, hogy arcodon olajos vagy ragadós érzést hagyna. A sprayt ajánlott az arcra permetezni reggel, vagy amikor csak szükségét érzed. A nyári napokon is tökéletes felfrissülést nyújt. A Neutrogena permet vegyes és kiszáradt bőrre is alkalmas, továbbá szemészek által tesztelt termék.

A 152 ml-es NEUTROGENA Curcuma Clear Toning Mist spray legfontosabb jellemzői

  • A NEUTROGENA Curcuma Clear Toning Mist spray finom permetként működik
  • Kurkumát tartalmaz, amely antioxidánsokban gazdag és megnyugtatja a stresszes bőrt
  • Pattanásos bőrre is alkalmas, nem tömíti el a pórusokat
  • Nem hagy olajos vagy ragadós érzést az arcon
  • A Neutrogena permet tökéletes felfrissülést nyújt nyáron
  • Vegyes és kiszáradt bőrre is alkalmas

Használata:
Permetezd a Neutrogena sprayt az arcra reggel vagy bármikor, amikor gyors felfrissülésre van szükséged. Kerüld a termék szembe jutását.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Glycereth-26, Curcuma Longa Extract, Panthenol, Polysorbate 20, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, CI 15985 (PR-0000940).


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Kevert
Kód:  KSPL353
Termékszám:  3574661546834
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15