Oldal frissítése

NEUTROGENA Clear & Defend Wash-Mask 150 ml

4,8 12 értékelés
2 990 Ft

NEUTROGENA Clear & Defend Wash-Mask 150 ml

Olyan terméket keresel, amely tökéletesen megtisztítja a bőrt, megszabadít a pattanásoktól, és biztosítja a szükséges táplálást és hidratálást? Akkor válaszd a 2v1 NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing 2in1 Wash Mask arctisztítót. A termékben ClearDefend technológiát alkalmaznak a pattanások megjelenésének csökkentésére és a pórusok tisztítására a használat első napjától. Az összetevők nem szárítják ki a bőrt és segítenek létrehozni egy természetes pajzsot, amely megvéd az új pattanások kialakulásától. A tisztító gél és maszk használatával eltávolíthatod a szennyeződéseket és a sminket és elegendő nedvességet biztosíthatsz a bőrnek. Használat után a bőr puha, tiszta és friss lesz.A termék alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

A NEUTROGENA Visibly Clear Spot Proofing 2in1 Wash Mask arctisztító főbb jellemzői

  • NEUTROGENA tisztító gél és maszk 2v1 a tiszta, sima és puha bőr számára
  • megtisztítja a pattanásokat és a pórusokat az első használattól kezdve
  • a tisztító gél eltávolítja a szennyeződést és a sminket
  • a maszk hidratálja, táplálja és lágyítja a bőrt
  • A Visibly Clear Spot Proofing 2in1 Wash Mask arctisztító nem szárítja a bőrt
  • természetes bőrvédelmet biztosít
  • A termék érzékeny bőrre is alkalmas

Összetétel:
Aqua, glicerin, kaolin, bentonit, nátrium-metil-kókusz-taurát, trideceth-9, szalicilsav, benzalkónium-klorid, mentol, C12-15 alkil-laktát, cetil-laktát, kokamidopropil-pg Dimonium-klorid-foszfát, tejsav, 5-etil-hexanoát, kókuszsav , Nátrium-klorid, xantángumi, dinátrium-edta, citromsav, nátrium-citrát, nátrium-hidroxid, klór-fenén, Parfum, Ci 77891

Alkalmazás:

Vidd a 2in1 maszk tisztító gélt a nedvesített bőrre és óvatosan masszírozd be. Hagyd rövid ideig hatni, majd öblítse le vízzel.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  PLK555
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661499666
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20