Oldal frissítése

NEUTROGENA Bright Boost Night Cream 50 ml

5 290 Ft

NEUTROGENA Bright Boost Night Cream 50 ml

A Neutrogena krémmel friss vitalitást lehelhetsz bőrödbe. Ez az éjszakai bőrtökéletesítő krém beindítja a bőr természetes megújulását, és küzd az öregedés jelei ellen. Felgyorsítja a bőr természetes sejtmegújulási folyamatát és regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán. Hatékonyan eltünteti a fáradtság jeleit, és gyönyörű ragyogást kölcsönöz. Alkalmazásával a bőr puha, rugalmas és telt lesz. Azonnal látni fogod, ahogy arcod, nyakad és dekoltázsod ragyogóvá és friss energiával telivé válik a Bright Boost Night Cream arckrémnek köszönhetően. Ezenkívül a termékben lévő ásványi anyagok segítenek fenntartani a bőr természetes kollagéntermelését. A könnyű textúráját pedig, amely gyorsan beszívódik és nem ragad, egyszerűen imádni fogod.

A Neutrogena Bright Boost Night Cream arckrém, 50 ml legfontosabb jellemzői

  • Neutrogena Bright Boost Night Cream arckrém
  • Éjszakai bőrtökéletesítő krém az öregedés jelei ellen
  • A világosító krém beindítja a bőr természetes megújulását
  • Intenzív hidratálást biztosít a bőrnek
  • Alkalmazásával a bőr hidratált, regenerált és ragyogó lesz
  • Megszabadítja a bőrt a fáradtság jeleitől
  • Megújítja a bőrsejteket
  • Csökkenti a melanin termelését a bőr tónusának javítása érdekében

Az aktív összetevők:
neoglükozamin, aminoszacharid - megakadályozza a bőröregedés jeleinek megjelenését, elősegíti a bőrsejtek természetes megújulását, minimalizálja a melanin termelődést, és ezáltal javítja a bőr tónusát.

Alkalmazás: 
A Neutrogena gélt minden este egyenletesen vidd fel a megtisztított arcbőrre, és körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be. Használd rendszeresen, minden este. 

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Isosonyl Isononanoate, Dimethicone, Acetyl Glucoasamine, Acrylates/Beheneth-25, Methacrylate Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Citrus Limon Peel, Extract Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Magnesium Aspartate, Sodium Hyaluronate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Zea Mays Starch, Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Hydrogenated Palm Glycerides, Isohexadecane, Potassium Cetyl Phsophate, Polysorbate 60, Sodium Laureth Sulfate, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Parfum.


Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Regeneráló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai
Kód:  KSPL3175
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661632179
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10