Oldal frissítése

NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser 100 ml

Amennyiben olyan bőrápoló terméket keresel, amely megoldást jelenthet a hiperpigmentációra, akkor próbáld ki a Neostrata Enlighten termékeit. A NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser arctisztító habzó gél ennek a termékcsaládnak az alapja. Felkészíti a bőrödet a további Enlighten termékek használatára a maximális hatás érdekében. Az arctisztító gél a szabadalmaztatott NeoGlucosamine összetevőt és alpesi növényi kivonatok komplexumát tartalmazza. Ezek az aktív hatóanyagok megtisztítják és zsírtalanítják a bőrt, illetve egységes bőrtónust biztosítanak. Emellett láthatóan világosítja a bőrt, amely annak köszönhető, hogy eredményes hatással van a melanin termelésre. Használat után a bőröd egészséges, sima és üde lesz.

A NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser tisztító gél főbb jellemzői

  • A hiperpigmentált bőr ápolásának első lépése a Neostrata Enlighten
  • Elősegíti a bőr felkészítését a további termékekre, fokozza a sorozat többi termékének hatását
  • A habzógél védi a bőrt a pigmentációtól
  • Összetétele a szabadalmaztatott NeoGlucosamine és alpesi gyógynövény-kivonatokkal készült
  • Megtisztítja a bőrt, eltávolítja a zsírt és a sminket, és egységesíti a bőrtónust
  • Szabályozza a melanin képződését a láthatóan világosítja bőrt
  • A NeoStrata Enlighten tisztítógél egészséges, sima, friss és ragyogó bőrt eredményez
  • Dermatológiailag tesztelt, hipoallergén szappan, parabénmentes termék

Hatóanyagok:
Alpesi növényi kivonat komplexum (1%) - mályva, borsmenta, citromfű és kankalin kivonatot tartalmaz, világosítja és megtisztítja a bőrt
Borsmenta - csökkenti a bőrön található eltömődött pórusokat
NeoGlucosamine (4%) - non-acid amino sugar technológia, gyengéd hámlasztó hatással, elősegíti a bőrsejtek megújulását, kisimítja a finom ráncokat és egységesíti a bőrtónust

A felhasználás módja:
Vidd fel a nedves arcbőrre, körkörös mozdulatokkal képezz habot és gyengéden masszírozd be a bőrödbe. Ezután alaposan öblítsd le vízzel. Használd kétszer egy nap (reggel és este) a termékcsalád széruma és arckréme előtt.

Fogyasztói figyelmeztetések:
Kerüld a szemmel való érintkezést. Ha bőrirritáció lépne fel, azonnal hagyd abba a hiperpigmentációs tisztító gél használatát.

Bőrtípus:
Minden, fakó színű, nem egységes tónusú, hiperpigmentált, hormonális és egyéb változások miatt sötét foltos bőrre

Összetétel:
Aqua (Water), Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Acetyl Glucosamine, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Clyceryl Stearate, Phenoxyethanol, PPG-2 Hydrosyethyl Cocamide, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Achilleus Mellefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Malva Sylvestris (mallow)Extract, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Leaf Extract, Mentha Piperata (Peppermin) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Veronica Officinalis (Speedwell) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Lavandula Angustofolia (Lavender) Flower/ Leaf/ Stem Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Gedychium Spicatum Extract, HibiscusAblemodchus Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/ Leaf Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Poliantehs Tuberosa Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Hydrosyethylcellulose, Glycol Distearate, Laureth-4, Ammonium Hydroxide, Disodium EDTA, BHT, Sodium Metabusulfite, Sodium Sulfite, Chlorphenesin, Limonene, CI 15985 (Yellow 6), CI 14700(Red 4)



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Bőrnyugtató

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Gél

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 100 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Alkalmazási terület

Használat Arc
Kód:  PLK635
Termékszám:  732013300395

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05