Oldal frissítése

NATY Nature Babycare ECO tusfürdő babák számára 200 ml

5 1 értékelés
2 990 Ft

NATY Nature Babycare ECO tusfürdő babák számára 200 ml

A 200 ml-es NATY ECO baba tusfürdő kifejezetten az érzékeny bőrre készült. Gyengéden és alaposan tisztítja a csecsemők bőrét, eltávolítja a szennyeződéseket. Simává varázsolja, megnyugtatja a bőrt, emellett nem szárítja. A készítmény 99,4%-ban természetes anyagokból készült, és az összetevők 12,1%-a pedig bio gazdálkodásból származik. A tusfürdő pH semleges, hasonlóan a bőrhöz, emellett nem tartalmaz illatanyagokat, parabéneket és ásványi olajokat, így hipoallergén, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt. A Naty Nature termékcsalád tagjai Ecocert minősítéssel rendelkeznek, csomagolásuk Green PE csomagolás, amely teljesen újrahasznosítható. Biztosíts finom ápolást babád számára ezzel a különleges organikus termékkel. 
Hatóanyagai:
A termék organikus aloe verával dúsított, amely jól ismert gyógyító és hidratáló hatásáról.
Hatások:
A NATY ECO tusfürdő napi használata segít megvédeni a babák és kisgyermekek érzékeny bőrét, valamint tökéletesen tisztítja, puhává varázsolja és hidratálttá teszi a bőrt.
Alkalmazás:
Használd a tusfürdőt a bőrön, körkörös mozdulatokkal habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. 

Összetétel:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice *, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate,Citric Acid, Potassium Sorbate. *BIO gazdálkodásból származó összetevő

Paraméterek

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Természetes összetétel, Hipoallergén, pH-semleges, Alkoholmentes, Színezékmentes, Nem irritálja a bőrt, Nem szárítja a bőrt

Csomagolás

Csomagolás Pumpás

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  MYD097
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7330933245609

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20