Oldal frissítése

NATY Gyermek ECO popsikrém 50 ml

5 2 értékelés
2 790 Ft

NATY Gyermek ECO popsikrém 50 ml

Az Eco by Naty minősített bio pelenkakiütés elleni krém nagyon hatékonyan nyugtatja és kezeli a baba popsijának kipirosodott bőrét. Ha minden gondoskodás ellenére a baba bőre kipirosodik a pelenka alatt, az Eco by Naty babakrém használatával regenerálhatod a bőr puhaságát és egészséges megjelenését. Olyan növényi alapú, természetes és tanúsítottan organikus anyagokat tartalmaz, mint a shea vaj, a gyógyító Aloe vera levéllé és a napraforgóolaj. Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt krém napi használatra, állatokon nem tesztelve, Ecocert tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy ez egy organikus, természetes termék. Nem tartalmaz illatanyagokat, parabéneket, ftalátokat, színezékeket vagy ásványi olajokat. A pelenkakiütés elleni krém segít ápolni a baba bőrét, így az a pelenka alatt is egészséges és puha marad.

Az NATY Gyermek ECO popsikrém, 50 ml főbb jellemzői

  • A baba popsijának kipirosodott bőrére tervezték, hogy helyreállítsa az egészséges megjelenését

    A kiütés elleni krém nem tartalmaz illatanyagokat, parabéneket, ftalátokat, színezékeket vagy ásványi olajokat
    ECO by NATY bio babakrém - ökológiai természetes termék Ecocert tanúsítvánnyal
    Hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tesztelték állatokon
    Shea vaj, Aloe vera levéllé és napraforgóolaj a száraz, irritált bőr ellen

Összetétel:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice* (növényi lé, bőrkondicionáló), hidrogénezett növényi olaj (hidrogénezett növényi eredetű olaj), cink-oxid (ásványi kiütések kezelése és megelőzése), Glicerin (ásványi eredetű hidratálószer), Poliglicerin-3-sztearát (növényi eredetű emulgeálószer), Canolaolaj (növényi olaj), Butyrospermum Parkii vaj (növényi vaj, puhítószer), Glicerin-sztearát (növényi eredetű emulgeálószer, lágyítószer), glükonolakton (növényi kelátképző anyag), nátrium-sztearoil-laktilát (növényi eredetű emulgeálószer), xantángumi (növényi eredetű sűrítőanyag), nátrium-benzoát (szintetikus tartósítószer), Tokoferol (növényi eredetű E-vitamin), nátrium-hidroxid (ásványi eredetű pH-szabályozó), citromsav (növényi eredetű pH-szabályozó), Helianthus Annuus magolaj (növényi olaj), kálium-szorbát (szintetikus tartósítószer).


Paraméterek

Hatás

Hatás Nyugtató, Hidratáló, Hipoallergén, Bőrpuhító

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Baba

Típus

Típus Lemosható

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tömeg

Tömeg 50 g (0,05 kg)

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny
Kód:  BABY9193
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7330933245616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05