Oldal frissítése

NATURIGIN All Day 300 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURIGIN All Day 300 ml

NATURIGIN hajlakk argánolajjal és E-vitaminnal festett hajra. Behatol a haj szerkezetébe, védelmet nyújt és nem tapad a hajhoz. Ennek köszönhetően a hajszálak elkülönülten maradnak, és ami legfontosabb, megerősödnek. A NATURIGIN hajlakk erősíti a hajat, növeli annak rugalmasságát, kiválóan rögzít, felhasználása után pedig a frizura csodás és természetes lesz. Továbbá nem tartalmaz olyan káros vegyi anyagokat, mint például parabének, szulfátok, vagy a klór, amelyek károsíthatják a haj szerkezetét és színének elhalványulását. A NATURIGIN hajlakk vegán termék, állatokon nem tesztelték. A csomagolás újrahasznosított anyagból készül, amely később ismét újrahasznosítható.

A NATURIGIN All Day 300 ml-es hajlakk legfőbb jellemzői

  • A NATURIGIN hajlakk argánolajat és E-vitamint tartalmaz
  • Védelmet nyújt a hajnak, és nem tapad a hajhoz
  • Erősíti, rögzíti és növeli a haj rugalmasságát
  • A NATURIGIN hajlakk nem tartalmaz káros anyagokat
  • Vegán és nem tesztelték állatokon

Összetétel :
Dimethyl ether, alcohol denat, octylacrylamide, acrylates, butylamini-ethyl, methacrylate copolymer, aqua/water, crotonates, vinyl, neodecanoate copolymer, aminomethyl propanol, diisopropyl adipate, tocopherol, argania spinosa kemel oil.


Paraméterek

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Festett, Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  VLS12778
Termékszám:  5710216002907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15