Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Anti Hair-Loss Shampoo 300 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Anti Hair-Loss Shampoo 300 ml

A Natura Siberica Tuva Siberica egy nem mindennapi, természetes alapanyagokból készült sampon a haj sűrűségének és egészségének megőrzéséhez. Eltávolítja a korpát és megvédi a hajat annak visszítérésétől. A külnöleges formulának köszönhetően intenzíven táplálja, tisztítja és hidratálja a hajat, erőt és szilárdságot adva annak. Nem beszélve arról, hogy elpusztítja a baktériumokat és megvédi a hajat a külső behatásoktól és az extrém hőmérsékletváltozástól. A törpefenyő kivonat esszenciális olajairól és savjairól ismert, amelyek stimulálják a szőrtüszőket, elősegítve ezzel a haj növekedését. A sarkvidéki boróka- és nyírkivonatok egyedülálló fegyvert biztosítanak a korpásodás ellen és megakadályozzák annak újbóli kialakulását. A Natura Siberica sampon parabéneket és szilikonokat sem tartalmaz. Minden hajtípusra ideális választás.

A NATURA SIBERICA Tuva Siberica sampon legfontosabb tulajdonságai

  • A Tuva Siberica természetes sampon a szibériai gyógynövények erején alapszik
  • Eltávolítja a korpát és megakadályozza annak visszatérését
  • Intenzíven táplálja a hajat, tökéletesen megtisztítja és hidratálja azt, dús és sűrű hatást garantálva ezzel
  • Stimulálja és táplálja a hajhagymákat a hajnövekedés érdekében
  • Minden hajtípushoz ideális választás
  • A Natura Siberica sampon nem tartalmaz parabéneket vagy szilikonokat

Használat:
Vidd fel a sampont nedves hajra úgy, hogy habot képezzen, majd óvatosan masszírozd el a fejbőrödön. Ezután öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pineamidopropyl Betaine(PS), Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine(HR), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Juniperus Communis Fruit Extract(*), Aesculus Hippocastanum Leaf Extract(*), Malva Sylvestris Extract(*), Saponaria Officinalis Root Extract(*), Glycyrrhiza Glabra Root Extract(*), Pinus Pumila Needle Extract(WH), Picea Obovata Needle Extract(WH), Agrostis Sibirica Extract(WH), Cetraria Nivalis Extract(WH), Nepeta Sibirica Extract(WH), Pinus Sibirica Needle Extract(WH), Larix Sibirica Needle Extract(WH), Piroctone Olamine, Citric Acid, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 19140.
(*) Biogazdálkodásból származó nyersanyagok felhasználásával


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Korpa, Hajhullás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  VLS1112
Termékszám:  4680038352881

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15