Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set

A NATURA SIBERICA hajkrémet és maszkot tartalmazó ajándékkészlet gazdag természetes összetételével különösen festett hajra alkalmas. A varjúháj kivonat hatékonyan regenerálja és hidratálja a stresszes és sérült hajat, továbbá helyreállítja erejét és ragyogását. A hajmaszk organikus áfonyát is tartalmaz a haj csodás csillogásához. A krémet amarant olajjal, ceramiddal és A és E vitaminokkal gazdagították, amelyek a száraz és színezétt haj számára tökéletes hidratálást biztosítanak. A krém és a maszk kombinációja tovább fokozza a hatást, és a természetes összetevőknek köszönhetően segítségével a legjobb ápolást nyújtja  egyenesen a hatalmas Szibéria szívéből.

A NATURA SIBERICA Super Siberica Gift Set kozmetikai szett legfőbb jellemzői

  • Hajmaszk és hajkrém szett színezett és egyéb módon sérült hajra
  • A varjúháj kivonat regenerálja a hajat és helyreállítja erejét
  • A hajmaszk áfonyakivonata gyönyörű fényt biztosít
  • A NATURA SIBERICA hajkrém A és E vitaminokat tartalmaz a hajszálak tökéletes hidratálásához

Használat:
Mosd meg a hajad a samponnal és balzsammal. A további hajápolás részeként használd a szettben található hajmaszkot, az igazán intenzív hatás elérése érdekében pedig add hozzá a hajkrémet. Hagyja a maszkot illetve a krémet a nedves hajon 3-5 percig hatni, majd alaposan öblítsd le.


Paraméterek

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL693
Termékszám:  4743318101477

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15