Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Polar White Birch Restoring and Calming Face Gel Mask 100ml

1 990 Ft

NATURA SIBERICA Polar White Birch Restoring and Calming Face Gel Mask 100ml

A bőröd csakis a legjobb termékeket érdemli meg. A közismert NATURA SIBERICA által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Ez a csúcsminőségű termék tökéletesen ápolja a bőrt. Innovatív összetevőinek és nőies illatának köszönhetően elsősorban hölgyek számára ajánljuk. Zsíros bőrtípusra ajánljuk, amelyen nagyszerű hatást érhetsz el. Intenzíven táplálja a bőrt, és egészséges és friss megjelenést kölcsönöz neki. A közismert NATURA SIBERICA lemosható arcmaszk kellemes állagú és könnyű felhelyezni. Hatóideje 0,17 perc, ezt az időt pedig használd ki töltődésre, pihenésre. A maszkban található hatóanyagok szinte azonnal biztosítják a ragyogó bőrt, az egészséges megjelenést és fiatalos külsőt. El leszel ájulva a végeredménytől!

A jól ismert NATURA SIBERICA Polar White Birch Restoring and Calming Face Gel Mask 100ml arcmaszk fontosabb tulajdonságai

  • A közismert NATURA SIBERICA gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek megadja a szükséges ápolást
  • Az innovatív készítmény remek választás a nők számára
  • A nagyszerű lemosható típusú arcmaszk könnyen felvihető és jól terül szét a bőrön
  • A maszk hatása: bőrnyugtató
  • Az arcmaszk hatóanyaga: hialuronsav és e-vitamin
  • Ajánlott bőrtípus: zsíros, amelyen remek hatást érhetsz el a készítménnyel
  • A következő jelöléssel rendelkezik: vegán kozmetikum
  • Hatóidő: 0,17 perc
  • A híres NATURA SIBERICA arcmaszk űrtartalma 100 ml

A jól ismert NATURA SIBERICA arcmaszk figyelemre méltó hatékonysága

Jó ötlet, hogy vigyázz a bőrödre, és használd az arcmaszkot rendszeresen. El leszel ragadtatva az elért eredményektől. A jól ismert NATURA SIBERICA arcmaszk biztosítja a bőrödnek a szükséges ápolást, és egy jó nagy adag hatóanyaggal is táplálja. További előnyei között szerepel, hogy megnyugtatja az irritált területeket és csökkenti a bőrpírt.

Keltsd életre a bőrödet!

A közismert NATURA SIBERICA arcmaszk első osztályú ápolást biztosít a bőrödnek. A maszk nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért viseli a vegán címkét.

Összetétel

Aqua, glycerine, bentonite, kaolin, lauryl glucoside, coconut-glucoside, glyceryl oleate, magnesium silicate, water from the bark of Betula Alba WH H, extract from the leaves of Betula Alba WH, Aralia Mandshurica WH leaf/stem extract, Chamomile recutita flower extract, Rhodiola Rosea root extract, coconut monosodium glutamate, xanthan gum, citric acid, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, perfume, CI 42051, CI 42090, CI 19140.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros

Hatás

Hatás Bőrnyugtató

Hatóidő

Hatóidő 0,17 perc

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPL5002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4743318147666

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20