Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care 500 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care 500 ml

Az 500 ml-es NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Soap For Every Day Care baba krémszappan finoman ápolja a kézbőrt és hatékonyan tisztítja azt, anélkül, hogy kiszárítaná. Kitűnő gyógyító és gyulladáscsökkentő hatású. Nyugtatja, puhítja a bőrt és enyhíti a bőrirritációt. Gondoskodik a bőr szükséges hidratációjáról is. A készítmény 10,20%-ban bio és 98,18%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Összetételét nyugtató bio nyírkivonat és gyógyító bókoló farkasfog kivonat gazdagítja. A NATURA Little Siberica gyerekszappan alkalmas a mindennapos használatra. A kényelmes pumpás kiszerelés megkönnyíti az adagolást.
Hatóanyagok:

  • A nyugtató hatású nyírkivonat lágyítja a bőrt és enyhíti az irritációt
  • A bókoló farkasfog kivonat gyógyítja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatású

Használat:
Vigyél fel egy kevés szappant a nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal hozz létre habot, majd öblítsd le vízzel. Szükség szerint ismételd meg.

Űrtartalom:
500 ml
Összetétel:
Aqua, Lauryl Glucoside, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin*, Cocamidopropyl Betaine, Betula Alba Juice*, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Bidens Tripartita Flower/Leaf/Stem Extract, Saponaria Officinalis Root Extract*, Geranium Sibiricum ExtractWH, Achillea Asiatica ExtractWH, Picea Obovata Needle ExtractWH, Pineamidopropyl BetainePS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Benzyl Salicylate**, Limonene**
(*) — Ingredients from Organic Farming
(WH) – Wild Harvested Siberian plants organic extracts


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatosított

Hatás

Hatás Hidratáló és tápláló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Nem irritálja a bőrt, Nem szárítja a bőrt

Csomagolás

Csomagolás Pumpás

Hatóanyagok

Hatóanyagok Természetes olaj keverék

Terméktípus

Terméktípus Krém
Kód:  BABY8472
Termékszám:  4744183011373

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15