Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Copenhagen Szépség tusfürdő 400 ml

5 1 értékelés
2 790 Ft

NATURA SIBERICA Copenhagen Szépség tusfürdő 400 ml

A Natura Siberica Copenhagen Szépség tusfürdő minden zuhanyozásnál gyengéd ápolást biztosít és bársonyossá varázsolja a bőrödet. A tökéletesség és a tisztaság forrása. Gyengéden tisztítja a bőrt, bársonyossá, feszessé és tökéletesen táplálttá varázsolja. A tusfürdő tele van vitaminokkal, melyek elősegítik a bőr szépségének és egészségének megőrzését. Áfonya- és árnika-kivonatot tartalmaz.

A Copenhagen Szépség tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • A tusfürdő számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek bársonyossá és feszessé varázsolják a bőrt
  • Mindennapi használatra alkalmas
  • Gyengéd ápolást és bársonyos kényeztetést biztosít a bőrnek
  • Vitaminokkal látja el a bőrt és finoman tonizálja azt

Hatóanyagok:
Az áfonya igen gazdag A-, B1-, B2-, C-, PP-vitaminokban, antioxidánsokban és mikroelemekben, amelyek tökéletesen táplálják a bőrt.
Az árnika számos illóolajat és flavonoidot tartalmaz, amelyek remekül hidratálják és nyugtatják a bőrt. 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Alkalmazás:
Vigyél fel elegendő mennyiségű tusfürdőt a nedves bőrödre, majd óvatosan mosd le vele az egész tested. Ezután öblítsd le meleg vízzel. 

Összetétel:
Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, Lauryl Glucoside, cocamidopropyl Betaine, nátrium-chloride, Vaccinium Myrtillus gyümölcs kivonat *, Vaccinium Myrtillus magolaj, Arnica Montana virág kivonat, Coco- Limonene, Linalool, CI 28440

Összetétel

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Alaria Esculenta Extract**, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Arnica Montana Flower Extract, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Pinus Pumila Needle ExtractWH, Flavocetraria Nivalis ExtractWH, Sorbus Aucuparia Fruit/Leaf ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Agrostis Stolonifera ExtractWH, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric Acid, L-Menthol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Limonene, Linalool, CI 28440.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Parabénmentes, Natúr
Kozmetikum sorozat Áfonyás

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Típus

Típus Uniszex
Kód:  SG349
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4744183016477
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05