Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Caviar Gold - Aktív nappali krém 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Caviar Gold - Aktív nappali krém 30 ml

Ha egy nappali krémet keresel fiatalító hatással, akkor a NATURA SIBERICA Caviar Gold ideális választás a számodra, hiszen ez a krém "az ifjúság injekciója"-ként is ismert. Ez az aktív nappali krém tökéletesen hidratálja és kezeli a bőrt. Ideális zsíros és kombinált bőrre is. Használata mellett a ráncaid kisimulnak, hála a kollagéntermelés serkentésének. Képes elfedni a kisebb hiányosságokat is, és összességében javítja a bőröd megjelenését. Hála a NATURA SIBERICA Caviar Gold arckrémnek a bőröd tónusa is felfrissül, és az arcbőröd ragyogó és egészséges lesz. 

A NATURA SIBERICA Caviar Gold arckrém legfontosabb jellemzői

  • Egy nappali krém, ami fiatalságot kölcsönöz
  • A NATURA SIBERICA arckrém tökéletesen hidratálja és kezeli a bőrt
  • Alkalmas olajos és kombinált bőrre is
  • Kisimítja a ráncokat
  • Arcra, nyakra és dekoltázsra is használható

Hatóanyagok:
Fekete kaviár kivonat, arany, hialuronsav, SYN®-COLL polipeptid, F-vitamin, speciális pigmentek

A felhasználás módja :
Vidd fel a terméket reggel a megtisztított arcbőrödre, esetleg a nyakadra és a dekoltázsodra is. 

Összetétel:
Aqua, cetearyl Alcohol, Silica, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Coco-Caprylate / Capri, cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Titanium Dioxide, Panthenol, Glyceryl linolea, Glyceryl v mm, Glyceryl Linolenate, Caviar Extract, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Angelica Archangelica Root Extract *, Tocopheryl Acetate, Prunus persica Leaf Extract, Palmitoyl tripeptid-5, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Sorbus Sibirica ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle Extract WH, Pinus pumila Needle ExtractWH, Achillea Asiatica ExtractWH, Vaccinium Vitis-idaea Fruit Extract, Colloide Gold, Sodium hyaluronát, Retinyl palmitát, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol,Citric Acid, Parfum, CI 77491, Limonene, Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Arctónus javító, Ránctalanító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  PLK401
Termékszám:  4744183019744
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20