Oldal frissítése

NATUCAIN Brow Serum 6,2 ml

21 290 Ft

NATUCAIN Brow Serum 6,2 ml

Ez a kozmetikai termék természetes módon elősegíti a szemöldök növekedését közvetlenül a gyökérnél és meghosszabbítja a növekedési fázist. A NATUCAIN Brow Serum a bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokból származó őssejt technológiával nyert szabadalmaztatott MKMS24 összetevőt tartalmazza. Ennek köszönhetően akár 54 %-kal vastagabb szemöldökkel és már 6-8 hetes használat után az első eredményekkel örvendeztet meg. Az aktív szemöldökápoló szérum teljesen természetes, nem tartalmazhormonokat, szilikonokat, szulfátokat vagy parabéneket, és nem tesztelték állatokon. A Natucain szemöldök szérum könnyen felvihető a 2 az 1-ben applikátorral, és egészséges, vastag, valamint dús szemöldököt biztosít.

A Natucain szemöldök szérum legfontosabb jellemzői

  • A bőrgyógyászatilag tesztelt termék természetesen elősegíti a szemöldök növekedését közvetlenül a gyökerénél
  • Az EP3355992 szabadalmaztatott hajnövesztő formula biztosítja a vastag és dús szemöldököt
  • Bambusz, kakukkfű és lencse kivonatokból őssejt technológiával nyert hatóanyag
  • A Natucain Brow Serum 100 %-ban természetes eredetű
  • Első eredmények már 6-8 hét használat után láthatóak
  • Az aktív szemöldökszérum nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy hormonokat
  • A Natucain Brow könnyen felvihető a precíziós ecset segítségével
  • A vegán terméket nem tesztelték állatokon
  • A Natucainnak köszönhetően akár 54 %-kal vastagabb szemöldökkel büszkélkedhetsz majd

A Natucain Brow Serum biztosítja a növekedést és a formázó hatást

Az aktív szemöldökszérum gazdagon táplálja és regenerálja a tüszőket, valamint serkenti a bőrpapillát a BMP4 és a noggin fehérjék termelésére. A Natucain Brow Serum nagyon könnyen használható. Egyszerűen vidd fel a terméket a száraz és tiszta szemöldökre, és hagyd, hogy teljesen beszívódjon. Csak ezután használj hagyományos kozmetikai termékeket, például szemöldökceruzát. A bőrgyógyászok által tesztelt szérumot az első 6-8 hétben naponta kétszer, majd ezt követően naponta egyszerhasználd. A még jobb hatás elérése érdekében a Natucain Brow Serum alkalmazásakor a formázókefe segítségével kedvedre igazíthatod a szemöldöködet.


Összetétel

Víz (Aqua), Behentrimonium methosulfate, Cetyl alcohol, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj, Polikvaternium-37, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Propilénglikol-dikaprilát/dikaprát, C10-40 izoalkilamidopropiletil-dimonium-etoszulfát, Szilikon Quaternium-18, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, PPG-26-Buteth-26, Trideceth-12, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-6, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Keratin, Illatanyag (Parfum), Laurdimonium Hydroxypropyl hidrolizált keratin, Butylene glycol, Quaternium 33, Kálium-szorbát, Benzil-alkohol, Coumarin

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 6,2 ml

Űrtartalom

Űrtartalom 6,2 ml

Krém típusa

Típus Szérum

Hatás

Hatás Regeneráló

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL4113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4063528047540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20