Oldal frissítése

N.A.E. Riparazione Box

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

N.A.E. Riparazione Box

Élénkítsd hajad egy N.A.E. Riparazione Box készlettel, ami N.A.E. Riparazione 250 ml sampont és N.A.E. Reparation Express 75 ml hajbalzsamot tartalmaz.

N. A. E. Riparazione sampon

A száraz és sérült hajra készült Riparazione termékcsalád tisztelgés az ikonikus olasz olívaolaj és bazsalikom iránt, amely gyengéd ápolásáról és összetéveszthetetlen jellegéről ismert. Az organikus olíva kivonat és a bazsalikom kombinációjának köszönhetően a Riparazione regeneráló sampon alkalmas száraz és sérült hajra. Hatékonyan mossa és védi a hajat a töredezés ellen. Erősíti és táplálja a hajat, rugalmassá, fényessé és puhává téve azt. Az Ecocert Greenlife tanúsítja, hogy COSMOS Organic a COSMOS szabványok szerint: A természetes eredetű összetevők 97% -a, az összes 10% -a biogazdálkodásból származik.

A N.A.E. Riparazione. sampon főbb tulajdonságai

  • Regeneráló sampon édes illattal
  • Száraz hajra alkalmas
  • Hatékonyan mossa és védi a hajat a töredezés ellen
  • Rugalmas, puha és fényes hajért
  • Recept bio olíva és bazsalikom kivonattal
  • Tanúsított szerves összetétel, 97% -ban természetes eredetű összetevők, vegán recept

Hozzávalók:
AQUA, AMMONIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BENZOIC ACID, POLYGLYCERYL-3 RICINOLEATE, CITRONELLOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT**, GLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, SODIUM HYDROXIDE, OCIMUM BASILICUM LEAF EXTRACT**, OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT**, POTASSIUM SORBATE.
**Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők

Használat:
Vidd fel a nedves hajra, és óvatosan dörzsöld be, amíg hab képződik (kerüld a szembe jutást). Mosd le a habot.

N.A.E. Riparazione Express hajbalzsam

A száraz és sérült hajra készült Riparazione termékcsalád tisztelgés az ikonikus olasz olívaolaj és bazsalikom iránt, amely gyengéd ápolásáról és összetéveszthetetlen jellegéről ismert. Díky spojení extraktu z organické olivy a bazalky je regenerační bezoplachový balzám Javítás vhodný pro suché a poškozené vlasy. Megkönnyíti a fésülést és védi a hajat a töredezett hajtól. Erősíti és táplálja a hajat, és biztosítja a szükséges intenzív ápolást. Fényes, puha és sima hajat hagy. Az Ecocert Greenlife tanúsította COSMOS Organic néven a COSMOS szabványok szerint: A természetes eredetű összetevők 99% -a az egészből, 20% az egészből biogazdálkodásból származik.

A száraz és sérült hajra készült Riparazione termékcsalád tisztelgés az ikonikus olasz olívaolaj és bazsalikom iránt, amely gyengéd ápolásáról és összetéveszthetetlen jellegéről ismert. Az organikus olíva és bazsalikom kivonat kombinációjának köszönhetően a regeneráló öblítésmentes balzsam Riparazione alkalmas száraz és sérült hajra ajánlott. Megkönnyíti a fésülést és megvédi a hajat a töredezéstől. Erősíti és táplálja a hajat, és biztosítja a szükséges intenzív ápolást. Fényes, puha és sima hajat biztosít. Az Ecocert Greenlife tanúsítja, hogy COSMOS Organic a COSMOS szabványok szerint: A természetes eredetű összetevők 99% -a az egészből, 20% az egészből származik biogazdálkodásból.

A N.A.E. Riparazione Express hajbalzsam fontosabb jellemzői

  • Regeneráló öblítés nélküli balzsam édes illattal
  • Megkönnyíti a fésülést és véd a kopott végek ellen
  • Ragyogó, puha és sima hajért
  • Recept bio olíva és bazsalikom kivonattal
  • Hitelesített szerves összetétel, 100% -ban természetes eredetű összetevők
  • Vegán recept

Hozzávalók:
AQUA, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SODIUM BENZOATE, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT**, PARFUM, CITRIC ACID, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CITRONELLOL, LINALOOL, CAESALPINIA SPINOSA GUM, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, GERANIOL, POTASSIUM SORBATE, OCIMUM BASILICUM LEAF EXTRACT**, OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT**
**Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők

Használat:
Használat előtt rázd fel. Vidd fel nedves vagy törölközővel szárított hajra, a haj középpontjára és végére összpontosítva. A balzsam öblítés mentes (kerüld a szembe jutást).


Paraméterek

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSDS1234
Termékszám:  9000101611533

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15