Oldal frissítése

Munchkin - Csöpögtető tálca nagy

4,8 14 értékelés
7 390 Ft

Munchkin - Csöpögtető tálca nagy

A Munchkin csepegtető tálca nagy segítség minden olyan anyának, aki cumisüveget használ gyermeke etetéséhez. A csepegtetőt gyors és egyszerű szárításra tervezték. Különféle méretű üvegek, etetőcumik, és mindenféle étkezési felszerelés szárítására alkalmas. Két különböző méretű állványsorral rendelkezik. A magasabbakon nyolc nagyobb, szélesebb szájú üveg fér el álló helyzetben, a kisebbeken pedig a többi apróbb tartozék. Az állványok vége puha gumírozással van ellátva, hogy megóvja az eszközöket a karcolásoktól.

A fő előnyei

  • Cumisüvegek és egyéb segédeszközök gyors és egyszerű szárítása
  • Állványok két különböző méretben a függőleges helyzetű szárításhoz
  • Magasabb állványok 8 nagyobb üvegnek
  • Puha gumírozás védi a száradó eszközöket a karcolásoktól
  • Beépített vízgyűjtő tálca
  • Egyszerűen összecsukható, kényelmesen tárolható
  • Mosogatógépben mosható

Egyszerű tárolás

A termék nagy előnye a beépített tálca, amely a összegyűjti a felgyülemlett felesleges vizet, így az üvegszárító alatti felület száraz marad. A tartópálcák egyszerűen lehajthatók, ezért könnyen tárolható. Használatához nincs szükség összeszerelésre. Mosogatógépben is mosható. A csepegtetőt tisztán és szárazon hagyják el a cumisüvegek, biztosítva a levegőn való tökéletes száradást és a konyha tisztaságát.

Paraméterek

Méretek

Magasság 22,6 cm
Szélesség 6,2 cm
Hosszúság 29 cm

Jellemzők

Anyag Műanyag
Jellemzők Mosogatógépben mosható, Összecsukható
Kód:  HRAa10599
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5019090110488

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10