Oldal frissítése

Motorola MBP662 Connect

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola MBP662 Connect

Tudnja gyermekét folyamatos megfigyelés alatt Ön bárhol is legyen! A Motorola MBP662 Connect bébiőr tökéletes őre babája biztonságának. A Dual HD Wi-Fi kamera és a 2,4 "kijelző lehetővé teszi, okostelefonját, tablet PC-ét vagy laptopját egy teljes értékű biztonsági megfigyelőrendszerré alakítsa, amellyel kincsét valóban bárhol megnézheti. Mindez a biztonságos Hubble Cloud rendszernek köszönhető. Csak töltse le az ingyenes alkalmazást, amellyel elérhetővé válik a streaming és riasztások küldése az okostelefonra, tabletre vagy PC-re, és máris készen áll a felügyelet. Ezen felül, értesítéseket kap a legkissebb mozgás-, hang- és hőmérsékletváltozásokról is.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedi digitális baba video monitor
  • Távoli felügyelet okos telefon, laptop, táblagép vagy számítógép segítségével
  • Ingyenes Hubble alkalmazás
  • Távolsági HD video streaming
  • Színes kijelző 2,4 "(6,1 cm)
  • Kétirányú kommunikáció
  • Hatótávolság 180 m
  • Biztonságos adattitkosítás
  • Videofelvétel és fotózás

Rengeteg hasznos funkció

Természetesen a bébimonitort otthon is használhatja. A 2,4 "méretű színes kijelző. bármikor rendelkezésére áll. Ez az egyedülálló video baba monitor tartalmaz digitális zoomot, infravörös éjjellátót, hőmérséklet-ellenőrzőt és kétirányú kommunikációt. Gyermekét nem csak látni és hallani tudja, de bármikor beszélhet is vele. Babáját altatódalokkal is nyugtathatja, amelyeket a készüléken keresztül le is tud játszani. A készülék újratölthető akkumulátorral működik, a csomagban két töltő adapter található a szülő és a baba egység szamára.

 

Paraméterek

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Tulajdonságok

Hatótávolság 180 m
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V)

Funkciók

Funkció Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), Kijelző, WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)
Kód:  BABY0334
Termékszám:  5012786034211

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15