Oldal frissítése

MOROCCANOIL Luminous Wonders Volume Set 625ml

33 590 Ft

MOROCCANOIL Luminous Wonders Volume Set 625ml

A Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set ajándék kozmetikai szett limitált kiadása gondoskodik a haj látható volumenéről és az elveszett vitalitás helyreállításáról. A csomag egy praktikus, cipzáras kozmetikai táskát és argán kézkrémet tartalmaz. A készlet a kézkrémen kívül sampont, balzsamot és ápoló hajkezelést tartalmaz. Mind a négy készítmény összetétele gazdag argánolajban, ami javítja a haj és a bőr minőségét. A benne található esszenciális zsírsavak biztosítják a haj rugalmasságát és fényét. Az antioxidánsok megvédik az UV sugárzástól és a magas hőmérséklettől. Az A-, D-, E- és F-vitamin serkenti a kollagén képződését, így jótékony regeneráló hatású. Tedd boldoggá magad vagy szeretteidet a Moroccanoil luxus ajándékkészletével.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set 625 ml

A Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set hajkozmetikumok főbb jellemzői


  • Hajkozmetikai készlet kozmetikai táskában
  • A hajápolási készlet samponból, balzsamból, ápoló hajszérumból áll
  • A termékek argánolajat tartalmaznak
  • Ideális normál és festett hajra
  • A csomag tartalmaz kézkrémet is
  • A hajtermékeket extra volumenre tervezték

Extra volumen a Volume Shampoo Full Size samponnal

Biztosítsextra volument hajadnak a Volume Sampon Full Size segítségével. A termék gyengéden tisztítja a hajat, megszabadítja a portól, szennyeződéstől és zsírtól. Ezenkívül a göndörödő hajnak a kívánt volument adja.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set 625 ml

Volumen terhelés nélkül

A kondicionáló felvitelével biztosíthatod a hajnak a szükséges rugalmasságot, amely megóvja a későbbi mechanikai kezelés által okozott sérülésektől. A Moroccanoil kondicionáló kisimítja a hajat és volument ad neki. Alkalmazása megkönnyíti a fésülést és az azt követő formázást.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set 625 ml

A hajolaj simító hatása

Az argánolaj intenzív hatásai rendkívüli fényt biztosítanak a hajadnak. Rendszeres kezeléssel a haj elnyeri a szükséges puhaságot, rugalmasságot és fényt a szükséges táplálék és hidratálás révén.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set 625 ml
Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Volume Set 625 ml

Hidratáló ápolás a kezednek

A Fragrance Originale Full Size gyorsan felszívódó hidratáló krém hialuronsavval és argánolajjal puhítja a kezed bőrét. Selymesen simává varázsolja és fűszeres borostyán és édes virágos jegyek keverékével illatosítja.

Alkalmazás:
Masszírozd be a sampont a nedves hajba és fejbőrbe, majd alaposan habosítsd fel. Ezután öblítsd le langyos vízzel. Távolítsd el a felesleges vizet a hajból, és vidd fel balzsamot a haj közepétől a hajvégekig. Hagyd hatni egy-két percig, majd öblítsd le. Vidd fel a szérumot nedves vagy száraz hajra, a középhossztól a hajvégekig.

Paraméterek

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Kondicionáló, Kézkrém, Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 625 ml
Kód:  KSVL8248
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290116972213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10