Oldal frissítése

MOROCCANOIL Luminous Wonders Repair Set 625ml

40 290 Ft

MOROCCANOIL Luminous Wonders Repair Set 625ml

A megújut Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set hajkozmetikumcsalád mindennapi használatra, normál és festett hajra is alkalmas. Az ajándékcsomag sampont, balzsamot, ápoló hajszérumot és kézkrémet tartalmaz. Mind a négy termék összetétele gazdag argánolajban, amely javítja a haj és a bőr vitalitását . Legnagyobb előnyei közé tartozik az antioxidánsok, vitaminok és esszenciális zsírsavak magas tartalma. Ez a fiatalság elixír gondoskodik arról, hogy hajad fényes maradjon és rendszeres ápolás mellett regenerálódjon. A csomag egy praktikus, cipzáras kozmetikai táskát tartalmaz. Kényeztesd magad vagy szeretteidet luxus haj- és fejbőrápolással a Luminous Wonders Repair segítségével.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set 625 ml

A Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set hajkozmetikumok főbb jellemzői


  • Revitalizáló hajkozmetikai készlet kozmetikai táskában
  • A hajápolás samponból, balzsamból, ápoló hajszérumból áll
  • A készlet tartalmaz egy kézkrémet
  • A termékek argánolajat tartalmaznak
  • Ideális normál és festett hajra

Egy lépésben tisztít és fényessé tesz

A Moroccanoil Luminous Wonders Repair sampon hatékonyan tisztítja meg a hajat és a fejbőrt a portól, zsírtól és szennyeződéstől. Ugyanakkor helyreállítja a sérült hajat, intenzív táplálkozást és hidratálást biztosít számára. A sampon mindennapi használatra alkalmas normál és festett hajra. Az arganonolajban gazdag formula a megújult vitalitás és ragyogás forrása. A benne található vitaminok és antioxidánsok megvédik a hajat a külső környezet negatív hatásaitól. A benne lévő keratin visszaadja a haj erejét és rugalmasságát.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set 625 ml

Könnyű fésülés, kényelmes formázás

A kondicionáló felvitelével biztosíthatod a hajnak a szükséges rugalmasságot, amely megóvja a későbbi mechanikai kezelés által okozott sérülésektől. A Moroccanoil kondicionáló kisimítja a hajat, megkönnyíti a fésülést és az azt követő formázást . A termék normál és festett hajra, valamint mindennapi használatra alkalmas.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set 625 ml

A hajolaj intenzív hatásai

Az intenzív argánolaj tápláló összetétele gondoskodik haja rendkívüli ragyogásáról és az ezzel járó könnyű kibontásról. A hajolaj felvitelével biztosíthatod a haj és a fejbőr számára a szükséges tápanyagot és hidratálást.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set 625 ml
Hajkozmetikai készlet MOROCCANOIL Luminous Wonders Color Care Set 625 ml

Hidratáló ápolás a kezednek

A Moroccanoil Luminous Wonders Repair Set egy ápoló hidratáló kézkrémet tartalmaz, amely könnyen felszívódik és visszaadja az elveszett vitalitást és rugalmasságot a fáradt és száraz kézbőrnek. A krém a hialuronsavas argánolajon kívül a kiválóan hidratáló szkvalán növényi kivonatot, kakaó és shea vaj keverékét tartalmazza.

Alkalmazás:
Masszírozd be a sampont a nedves hajba és fejbőrbe, majd alaposan habosítsd fel. Ezután öblítsd le langyos vízzel. Távolítsa el a felesleges vizet a hajból, és vigye fel balzsamot a haj közepétől a hajvégekig. Hagyd hatni egy-két percig, majd öblítsd le. Vidd fel a szérumot nedves vagy száraz hajra, a középhossztól a hajvégekig.

Paraméterek

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Kondicionáló, Kézkrém, Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 625 ml
Kód:  KSVL8247
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290116973241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05