Oldal frissítése

MOROCCANOIL Luminous Wonders Hydration Set 625ml

33 590 Ft

MOROCCANOIL Luminous Wonders Hydration Set 625ml

A luxus Moroccanoil Luminous Wonders hidratáló készlet minden hajtípusra alkalmas. Ez a hidratáló készlet sampont, kondicionálót, kondicionáló hajszérumot és kézkrémet tartalmaz. Mind a négy termék összetétele gazdag argánolajban, amely visszaadja a haj és a bőr elveszett vitalitását. Legnagyobb előnyei közé tartozik az antioxidánsok, vitaminok és esszenciális zsírsavak magas tartalma. Ez a fiatalság elixír gondoskodik arról, hogy hajad fényes maradjon és rendszeres ápolás mellett regenerálódjon. A csomag egy praktikus, cipzáras kozmetikai táskát tartalmaz. Kényeztesd magad vagy szeretteidet egyedi haj- és fejbőrápolással a Luminous Wonders Hydration termékcsaláddal.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders hidratáló készlet 625 ml

A Moroccanoil Luminous Wonders Hydration Set hajápoló termékek főbb jellemzői


  • Hidratáló hajkozmetikai készlet kozmetikai táskában
  • A hajápolási készlet samponból, balzsamból, ápoló hajszérumból áll
  • A készlet tartalmaz egy kézkrémet
  • A termékek argánolajat tartalmaznak
  • Ideális normál és festett hajra

Sampon normál és festett hajra

Hidratáld hajadat a Luminous Wonders Hydration sampon ápoló formulájával! Az argánolajban található antioxidánsok gondoskodnak arról, hogy megvédjék a hajat és a fejbőrt a szabad gyököktől, amelyek felelősek a sejtkárosodásért és a bőr öregedéséért. Az argánolaj vitamintartalmának köszönhetően fenntartja a bőr és a haj szükséges nedvességtartalmát. Összetételének köszönhetően ideális mindennapi használatra.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders hidratáló készlet 625 ml

Hidratáló kondicionáló

A Moroccanoil Luminous Wonders Hydration Set kondicionáló puhává és rugalmassá varázsolja a hajat. Ez megkönnyíti a fésülést és az azt követő formázást. A kondicionáló normál és festett hajra, valamint napi használatra is alkalmas.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders hidratáló készlet 625 ml

Intenzív kondicionáló

A tápláló argánolajjal ellátott kondicionáló rendkívüli fényességgel gazdagítja hajadat. Biztosítja a szükséges táplálékot és hidratálást. Felvitelével megkönnyíti a fésülést, egészséges megjelenést és fényt ad neki.

Hajkozmetikai készlet Moroccanoil Luminous Wonders hidratáló készlet 625 ml
Hajkozmetikai készlet MOROCCANOIL Luminous Wonders Color Care Set 625 ml

Óvd a kezedet a Moroccanoil hidratáló krémmel

A hidratáló kézkrém gondoskodik kezeid száraz és fáradt bőréről. Könnyen felszívódik, argán olaj, hialuronsav, szkvalán, kakaó és shea vaj tartalmának köszönhetően mély hidratálást biztosít.

Alkalmazás:
Masszírozd be a sampont a nedves hajba és fejbőrbe, majd alaposan habosítsd fel. Ezután öblítsd le langyos vízzel. Távolítsd el a felesleges vizet a hajból, és vidd fel balzsamot a haj közepétől a hajvégekig. Hagyd hatni egy-két percig, majd öblítsd le. Vidd fel a hidratáló szérumot nedves vagy száraz hajra, középhossztól a hajvégekig.

Paraméterek

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Kondicionáló, Kézkrém, Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 625 ml
Kód:  KSVL8246
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290116972206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05