Oldal frissítése

MOROCCANOIL Hydrating Mini Set 240ml

15 090 Ft

MOROCCANOIL Hydrating Mini Set 240ml

Tapasztald meg a tökéletes hidratálást egy kollekcióval, amely 4 mini bestsellert tartalmaz hajra és testre, és mindegyikük argánolajjal dúsított. Ez az olaj más tápláló összetevőkkel együtt mélyen hidratálja a normál és száraz hajat, így egészségesebb megjelenést és érzetet biztosít.  A MOROCCANOIL Hydrating Mini Set utazáshoz ideális kiszerelésű termékeket tartalmaz, amelyek ideálisak a napi hidratáló rutinhoz. A készítmények antioxidánsokban gazdagok, és jellegzetes illattal örvendeztetnek meg - a fűszeres ámbra és az édes virágos jegyek keveréke, amelyet a mediterrán ihletésű illatjegyek alkotnak. A dobozban találsz egy hidratáló sampont, egy kondicionálót, intenzív hidratáló maszkot és Moroccanoil Treatment - többfunkciós hajolajat, amely kisimítja a hajat, fésülhetővé teszi, kondícionálja és növeli a fényét. Kezdd a napot a MOROCCANOIL Hydrating Mini Set ajándékcsomag hidratáló termékeivel, és biztosítsd a hajad és tested számára a megérdemelt legjobb ápolást.  

MOROCCANOIL Hidratáló mini szett 240 ml

A MOROCCANOIL Hydrating Mini Set hajápoló készlet legfontosabb jellemzői

  • A díszdobozba csomagolt kollekció 4 mini bestsellert tartalmaz hajra és testre
  • Minden MOROCCANOIL Hydrating Mini Set termék argánolajjal dúsított
  • Az argánolaj más tápláló összetevőkkel együtt mélyen hidratálja a normál és száraz hajat
  • A MOROCCANOIL hidratáló termékcsalád egészségesebb megjelenést és érzetet biztosít a hajnak
  • Tökéletes a napi hidratáló rutinhoz
  • A MOROCCANOIL Hydrating Mini Set utazáshoz ideális méretű termékeket tartalmaz
  • A termékek jellegzetes illatukkal gyönyörködtetnek – a fűszeres ámbra és a mediterrán ihletésű édes virágos jegyek keverékével
  • A dobozban hidratáló sampont, hidratáló kondicionálót, intenzív hidratáló maszkot és hajolajat találsz
  • A hidratáló sampon gyengéden tisztító, hidratáló formulája pótolja a tápanyagokat, kezelhetőséget és fényt ad a hajnak
  • A MOROCCANOIL kondicionáló krémes szerkezete könnyen szétoszlatható, és biztosítja a haj könnyű kifésülését
  • A többfunkciós Moroccanoil kezelés kisimítja, fésülhetővé teszi, kondicionálja és fényesebbé teszi a tincseket
  • A mélykondicionáló maszk egyetlen alkalmazás után akár 118%-kal növeli a haj fényét

A hidratáló sampon táplálja, kezelhetővé és fényessé teszi a hajat

Biztosítsd hajad számára a szükséges hidratálást a MOROCCANOIL hidratáló samponnal. Bármilyen típusú hajra alkalmas, beleértve a száraz és a festett hajat is. Gyengéden tisztító formulája nagyon könnyű állagú, mégis tele van hatóanyagokkal. Az erősen antioxidáns hatású argánolajon kívül, amely a márka összes termékének összetevője, a készítmény nemcsak számos tápanyagot, hanem különleges összetevőket is tartalmaz, mint például vörös alga kivonatot. A vörös alga kivonat védi a hajat a káros hatásoktól, lassítja az öregedést, és hidratáló hatású. A sampon használata után hajad erős, természetesen fényes és könnyen kezelhető lesz.

MOROCCANOIL Hidratáló mini szett 240 ml

A MOROCCANOIL kondicionáló krémes állaga miatt könnyen eloszlatható

Minden nő gyönyörű és dús frizurára vágyik. Ebben segít a MOROCCANOIL Hydrating Conditioner krémkondicionáló, amely ellátja a hajat a szükséges tápanyagokkal és biztosítja a könnyű kifésülést. A MOROCCANOIL Hydrating kondicionálónak köszönhetően a haj dúsabb, hidratáltabb és kevésbé törékeny lesz, amit a nők még kifinomult frizurák készítésekor is értékelni fognak. A kondicionáló minden hajtípusra alkalmas, beleértve az igénybe vett és töredező hajat is.

A Moroccanoil Treatment akár 118%-kal növeli a haj fényét

A Moroccanoil Treatment egy úttörő hajápoló termék, amely argánolaj kivonatának köszönhetően világszerte népszerűségre tett szert. Ezt az eredeti hajápoló terméket használhatod kondicionálóként, hajformázóként és hajvégápolóként is. A regeneráló hajkezelés, antioxidánsokkal és fényesítő vitaminokkal teli argánolajjal dúsítva megkönnyíti a kifésülést, felgyorsítja a száradási időt és növeli a haj fényét. Minden használatkor jól táplálttá, könnyen kezelhetővé és simává varázsolja a hajat. Egy független tanulmány kimutatta, hogy a Moroccanoil Treatment már egyetlen alkalmazás után akár 118%-kal növeli a haj fényét.

A mély kondicionáló maszk hidratálja, rugalmassá és fényessé teszi a száraz hajat

Az intenzíven hidratáló MOROCCANOIL maszk klinikailag bizonyítottan hatékony eszköz a közepesen dús és dús haj mélyhidratálására . Különösen ideális a száraz hajvégekre, amelyek fokozott ápolást igényelnek. Ultra gazdag és krémes formulája mindössze öt perc alatt behatol minden hajszálba, hidratálást és puhaságot biztosítva a gyökerektől a hajvégekig. Argánolajból származó antioxidánsokat és egyéb tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek újjáélesztik és revitalizálják a fénytelen és élettelen hajat, puhábbá, simábbá és fényesebbé teszik. és javítják a haj kezelhetőségét és állagát. Az eredmény akár 6,5-szer erősebb hidratálás, 85%-kal simább haj, megújult rugalmasság és fényesség, mindez mindössze 5-7 perc alatt.

A csomag tartalma:
sampon 70 ml
kondicionáló 70 ml
hajmaszk 75 ml
hajolaj 25 ml

Összetétel

MOROCCANOIL hidratáló kondicionáló: Water, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Illat, Behentrimonium-klorid, Acetamid Mea, Repceolaj, Argania Spinosa (Argan) magolaj, Hidrolizált növényi fehérje Pg-propil-szilanetriol, Nasturtium officinale levél kivonat, Allium Sativum hagyma kivonat, Lamium Album virágkivonat, Pinus Sylvestris bimbó kivonat, Arctium Lappa gyökérkivonat, Anthemis Nobelis virágkivonat, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélkivonat, Hedera Helix (borostyán) kivonat, Arnica Montana virágkivonat, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Alfa-izometilionon, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Butilfenil-metilpropionális.

Olaj hidratáló sampon: Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Laktamid Mea, Akrilátok/Palmeth-25 akrilát kopolimer, Glycerin, Argania Spinosa (Argan) magolaj, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Chondrus Crispus (karragén) kivonat, Ascophyllum Nodosum kivonat, Palmaria Palmata Extract, Laminaria Saccharina Extract, Undaria Pinnatifida kivonat, nátrium-szarkozinát, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Caprylic/Capric Triglyceride Xylitol, Polyquaternium-7, Glükóz Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer, Anhidroxilit, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Xilitylglükozid, Peg-6 kapril-kaprikus/kaprikus gliceridek, Sodium Pca, Peg-20 gliceril-laurát, Lauric Acid, Etanolamin, Polysorbate 20, Linoleic Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone

Intenzív hidratáló maszk: CQUA/WATER/EAU, SZTEARIL-ALKOHOL, GLICERIN, DIMETHICON, CETIL ALKOHOL, ARGANIA SPINOSA (ARGÁN) MAGOLAJ, PARFÜM/ILLAT, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HIDROXIARIMÓNIUM-KLORID, HYDROXYARIPROYPYANT OL, GLUKÓZ, GLICERIN-SZTEARÁT, AKRILÁT KOPOLIMER, CETEARIL-ALKOHOL, CETEARIL-GLÜKOZID, PEG-100 STEARATE, POLIKVATERNIUM-37, PPG-1 TRIDECETH-6, STEARETH-2, KAPRIL-GLIKOL, PROPILÉNGLIKOL, PROPILÉN-GLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, CITRÁNDIUMSAV, DIUMPROD CIROMSAV, SOLLC SZTERAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN, KLORFENESIN, BEHENTRIMÓNIUM-KLORID, CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, CI 15985 (SÁRGA 6), CI 19140 (SÁRGA 5), ALFA-IZOMETIL-IONON, LINALOOL, HYDROXYCITRON MOIHM03

Eredeti Moroccanoil kezelés: CIKLOMETIKON, DIMETHICON, ARGANIA SPINOSA (ARGÁN) MAGOLAJ, PARFÜM/ILLAT, LINUM USITATISSIMUM (LENMAG) MAGKIVONAT, CI 26100 (PIROS 17), CI 47000 (SÁRGA 11)

Kód:  KSVL7991
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7290015485296

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10