Oldal frissítése

MORGAN'S Morgan’s Original Pomade 100 g

3,9 10 értékelés
3 990 Ft

MORGAN'S Morgan’s Original Pomade 100 g

A brit Morgan's világhírű férfi hajápoló terméke retro, eredeti, vintage stílusú üvegpalackban megoldást kínál az őszülő és öregedő hajra. A termék minden hajtípusra alkalmas. Közepes tartású frizurákhoz alkalmas, és enyhe fényt kölcsönöz. Búzacsíraolaj-tartalmának köszönhetően a sötétítő pomádé segít csökkenteni a gyulladást, javítja a sérült hajhagymákat és elősegíti a haj növekedését. A Morgan's Original Pomade hidratálja és kisimítja a hajat, puhává és könnyen formázhatóvá teszi, segít megszüntetni a göndörödést, fényt ad a száraz hajnak és táplálja a fejbőrt.

A Morgan's Original Pomade hajpomádé legfőbb jellemzői

  • Világhírű, 1873 óta bevált termék az őszülő és öregedő hajra.
  • A Morgan's Original Pomade fokozatosan sötétíti az ősz hajat, hagyományos festékek használata nélkül.
  • Rendszeres használata lehetővé teszi a kívánt árnyalat rövid idő alatt történő elérését, amely a folyamatos, ritkább használat mellett is fenntartható.
  • Eredeti vintage stílusú üvegben
  • A Morgan's Original Pomade közepes tartású frizurákhoz alkalmas
  • A férfiaknak szánt kozmetikai termék enyhe fényt ad a hajnak
  • Búzacsíraolajat tartalmaz, amely segít csökkenteni a gyulladást, helyreállítja a sérült hajhagymákat és elősegíti a haj növekedését.
  • Lanolinnal, E-vitaminnal és természetes méhviasszal
  • A Morgan hajpomádé hidratálja és kisimítja a hajat, puhává és könnyen formázhatóvá teszi azt.
  • A Morgan's Original Pomade segít megszüntetni a göndörödést
  • Brit minőség

Morgan világhírű pomádéja fokozatosan sötétíti az ősz hajat

Az 1873 óta bevált klasszikus, a Morgan's Original Pomade három-négy hét használat után fokozatosan sötétíti a hajat, anélkül, hogy színezőanyagra lenne szükség.  A rendszeres használat biztosítja a kívánt árnyalat elérését és fenntartását folyamatos, ritka használat mellett. A folyamat tovább gyorsítható a meleg napon vagy hajszárító segítségével. Egyszerűen tégy egy kis Morgan pomádét a kezeid közé, dörzsöld be jól a hajtövekbe és egyenletesen a hajba. Ecsetelés a szokásos módon. Alkalmazd naponta, amíg el nem éred a kívánt színt, majd folytasd szükség szerint. 


Összetétel

Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Ceresin, Aqua, Glicerin, Szorbit, Cetearil-alkohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Lanolin, Triticum Vulgare (búzacsíra) Gem Oil, Cera Alba (méhviasz), Ammónium-hidroxid, Nátrium-tioszulfát, Parfüm, Borkősav, Ammónium-klorid, Lanolin alkohol, Viszmut-citrát, Octyldodecanol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Kumarin, Linalool, Eugenol, Limonene, BHT.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó pomádé

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás, Színező

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Öregedő és őszülő, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSVL5639
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012521100034

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10