Oldal frissítése

MORGAN'S Beard Wash 100 ml

4 790 Ft

MORGAN'S Beard Wash 100 ml

Örvendeztesd meg férjedet a MORGAN'S Beard Wash szakállmosóval. Ez az egyik legrégebbi, férfi kozmetikumokra szakosodott angol gyártó minőségi terméke. A Morgan's Beard Wash nagyszerű választás a napi szakállápoláshoz. Tökéletesen, de kíméletesen megtisztítja a szakállat minden szennyeződéstől, puhává és könnyebben ápolhatóvá varázsolja a szőrszálakat. Kíméletes, hidratáló formulájának köszönhetően nem szárítja ki a szakáll alatti bőrt, így nem áll fenn a viszketés veszélye. A szappan formuláját értékes argánolajjal gazdagították, hogy a bőr és a szakáll puha, egészséges és ápolt legyen. A különleges szakállszappan kellemes, férfias illatú, bergamott, pacsuli és szantálfa esszenciákat tartalmazó aromájával megörvendeztet téged és környezetedet is. Használata egyszerű, így hamar megkedveled majd és gyorsan beépül a mindennapi higiéniai rutinodba. 

A MORGAN'S Beard Wash szakállmosó fő jellemzői

  • A szakállas férfiaknak szánt szappan a hagyományos angol Morgan's márkától származik
  • A Morgan's Beard Wash illata kellemes, frissítő és férfias, fás jegyekkel
  • A szakállmosó biztosítja a tisztaságot és a puhaságot
  • Erős, de gyengéd szappan, amely minden szakállhoz alkalmas
  • A szappan puhává és könnyen ápolhatóvá varázsolja a szakállat

Hatóanyagok: 
Argánolaj - erősíti a szakállat, puhaságot és könnyedséget ad 

A használat módja:
Vidd fel a szappant a nedves szakállra. Készíts könnyű habot, és masszírozd mélyen a szakállba, egészen a gyökerekig. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket. Végül mosd le meleg vízzel. 


Összetétel

Aqua, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-lauril-szulfoacetát, Glikol-sztearát, Parfüm, Nátrium-klorid, PEG-90 gliceril-izosztearát, Polyquaternium-7, Argania Spinosa (Argan) magolaj, Laureth-2, AMP sztearamid, Benzil-alkohol, Disodium EDTA Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Hatás

Hatás Táplál, Lágyít

Illat

Elsődleges illatfajta Citrusos
Kód:  HOL665
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012521541240

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15