Oldal frissítése

MoMi Flovi fekete

3,8 12 értékelés
25 590 Ft

MoMi Flovi fekete

Multifunkcionális etetőszék kisebb és nagyobb gyermekek számára

Eljött az ideje, hogy változatosabbá tedd a baba étrendjét, és szeretnél neki egy kényelmes helyet biztosítani az evéshez? A MoMi FLOVI multifunkcionális etetőszék három funkciót kínál - etetőszék az etetéshez, ugyanakkor az asztalhoz is illeszthető, továbbá alacsonyabb székként is használható nagyobb gyermekek számára. Tartalmaz egy 5 pontos biztonsági övet a gyermek rögzítéséhez. A FLOVI etetőszékre ital tárolására szolgáló tálcát is tehetsz, amelyet mosogatógépben is elmosogathatsz. Hagyermeked ráejti az ételt a kárpitra, ne ess kétségbe! Az öko bőr huzat könnyen tisztítható. Az etetőszékhez egy kis, színes játék is tartozik, amely szórakoztatja gyermekedet, amíg nem hozod neki az ételt.

A MoMi FLOVI fekete étkezőszék legfontosabb jellemzői

  • A szék könnyen tisztítható az öko bőr kárpitozásnak köszönhetően
  • Komfortos lábtartó a gyermek kényelme érdekében
  • A MoMi FLOVI állítható tálcával és pohártartóval rendelkezik
  • A tálcához mosogatógépben elmosogatható tálca is illeszthető
  • Tartalmaz egy kis színes játékot tapadókoronggal
  • Minimalista design
  • Az alacsony szék 20 kg-ig, a magas szék pedig 15 kg-ig terhelhető.
MoMi Flovi etetőszék

Sokféleképpen kihasználható etetőszék 

Kisgyermekek számára jól jön ez az etetőszék üzemmód, amelyhez tálca is csatlakoztatható. Ha gyermeked idősebb lesz, a MoMi FLOVI-t könnyen leengedheted.

MoMi Flovi etetőszék

A MoMi FLOVI szék könnyen átalakítható

Nagyobb gyermeked van, és így az etetőszéknek nem kell olyan magasan lennie? A MoMi FLOVI könnyen és gyorsan átalakítható. A biztonsági övet le lehet csatolni, hogy egy nagyobb gyermek számára is kényelmes etetőszéket kapj.

MoMi Flovi etetőszék

Kényelmes ülés a gyermek számára

Az egyszerű és célszerű kialakítás biztosítja a kényelmes használatot. A MoMi FLOVI étkezőszék háttámláját úgy tervezték, hogy ülés közben megtámassza a hátat.

MoMi Flovi etetőszék

A MoMi FLOVI könnyen tisztítható kárpittal rendelkezik

A szék kárpitozása öko bőrből készült, és értékelni fogod, hogy rendkívül könnyen tisztítható. Így egyszerűen foghatsz egy ruhát, és letörölheted vele a MoMi FLOVI szék kárpitját.

MoMi Flovi etetőszék

Állítható, dupla tálca

A baba életkorától függően beállíthatod a tálca helyzetét - azaz a babától való távolságát.  A tálca elegendő helyet biztosít az ételek elhelyezésére, és van egy italtartó is rajta. A MoMi étkezőszék felső tálcája mosogatógépben elmosogatható.

MoMi Flovi etetőszék

Egy játék, amellyel gyermeked remekül szórakozhat

A MoMi FLOVI etetőszékhez egy tapadókorongos, színes játék is tartozik. Az ételre várva a baba elszórakoztatja majd magát.


Paraméterek

Anyag és teherbírás

Anyaga Alumínium
Max. teherbírás 20 kg
Ajánlott korosztály: 6 hónap

Tulajdonságok

Speciális funkciók Levehető tálca, Összecsukható kivitel (2in1, 3in1), Összecsukható kivitel, Csúszásgátló talpak, Mosható huzat
Beállítási lehetőség Szék magassága
Biztonság 5-pontos biztonsági öv

Szín

Szín Fekete
Kód:  BABY19970
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900495959430

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15