Oldal frissítése

MoliCare Premium Mobile 6 csepp, XL méret, 14 db

5 3 értékelés
7 490 Ft

MoliCare Premium Mobile 6 csepp, XL méret, 14 db

Közepes vagy súlyosabb inkontinenciában szenvedsz? Többé már nem lesz probléma. A MOLICARE Mobile 6 csepp streccs bugyi segítségével véget vethetsz a kellemetlen érzésnek. A légáteresztő anyagnak és a nadrág optimális formájának köszönhetően egész nap kényelmesen fogod érezni magad. A háromrétegű nedvszívó mag magába zárja a szagokat ésmegakadályozza a vizelet visszaáramlását. A MOLICARE Mobile 6 csepp streccs bugyi antibakteriális felülettel rendelkezik, pH 5,5 értékkel, ami megelőzi a bőrgyulladást. A MOLICARE Mobile 6 csepp bugyi Odour Neutralizer technológiával is büszkélkedhet, amely a kellemetlen szagok gyors és megbízható semlegesítéséért felel. A bugyinedvszívó képességét a csomagoláson lévő cseppek száma mutatja.

A MOLICARE Mobile 6 csepp inkontinencia bugyi főbb jellemzői

  • Az oldalsó pántok megakadályozzák az oldalsó szivárgást
  • A MOLICARE Mobile 6 csepp antibakteriális felülete a baktériumok 99,9%-át elpusztítja
  • A bugyik cserejelzővel rendelkeznek 
  • A MOLICARE Mobile 6 csepp 5 méretben kapható
  • A bugyit könnyű felvenni, és úgy néz ki, mint egy klasszikus fehérnemű
  • Az inkontinencia bugyi alkalmas közepes és súlyosabb inkontinenciában szenvedő mozgásképes és nem mobilis betegek számára

Használat:  
A bugyit szükség szerint ugyanúgy viselheted, mint bármilyen más alsóneműt. A könnyebb eltávolítás érdekében a bugyit az oldalán tépd fel. Legfeljebb 8 óra elteltével cseréld ki. 

Összetétel

3-vrtsvé savé jádro, antibakteriální povrch s pH 5,5

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Nedvszívó képesség Normal plus
Rendeltetés Nőknek
Kód:  HV268
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4052199275482

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20