Oldal frissítése

MIZON Snail Repairing Foam Clenser 60 ml

5 3 értékelés
3 590 Ft

MIZON Snail Repairing Foam Clenser 60 ml

MIZON Great Snail Repairing Foam Clenser egy tisztító hab problémás bőr számára. A hab megbízhatóan eltávolítja a felhalmozott szennyeződéseket és a sminket, beleértve a szempillaspirált is.A csiga szekréciós szűrlet tartalmának köszönhetően a hab regenerálja a bőrt, rugalmas és szilárd marad . A rendszeres használat megakadályozza a ráncokat és a bőr apró vonalainak a kialakulását is.

A MIZON Snail Repair Foam Clenser főbb jellemzői 60 ml

  • A Mizon hab alkalmas problémás bőrre
  • Eltávolítja a szennyeződést és a sminket
  • A bőr rugalmas és szilárd marad
  • A Mizon csiga szekréciós szűrletet tartalmaz
  • Megakadályozza a ráncokat és a finom vonalakat

Hogyan kell alkalmazni:
Vigyél fel egy kis mennyiségű habot a tiszta tenyeredbe. A vizet használva dörzsöld össze a tenyered, amíg finom, gazdag hab képződik. Óvatosan vidd fel az arcodra a habot és masszírozd be. Öblítsd le langyos vízzel.

Összetétel:
Víz, sztearinsav, glicerin, kálium-hidroxid, butilénglikol, nátrium-poliakrilát. Mirisztinsav, laurinsav, gliceril-sztearát, peg-100-sztearát, propilénglikol, kókonutamidopropii-betain, peg-14m, magszekréciós szűrő, poliszorbát 20, polikvaternnium-7, hidroxi-propil-metil-cellulóz, gypsophila paniculata gyökérkivonat Arktika kivonat, , Achillea Millefolium kivonat, Gentiana Lutea gyökér kivonat, etanol, Camellia Sinensis, dinátrium edba, illat


Összetétel

WATER, MIRISZTIXSAV, GLICERIN, BUTYLENE GLYCOL, PEG-32, KÁLIUM-HIDROXID, LAURINSAV, PALMITIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, STEARIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERYL STEARATE, NÁTRIUM-METIL-KOKOIL-TAURÁT, PEG-100 STEARATE, POLIKVATERNIUM-39, FRAGRANCE, POLIKVATERNIUM-7, SODIUM CHLORIDE, CSIGASZEKRÉCIÓS SZŰRLET (1500 PPM), ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, RUBUS FRUTICOSUS (SZEDER) GYÜMÖLCSKIVONAT, HIDROLIZÁLT EXTENZIN, PROPOLISZ KIVONAT, ETIL-HEXADIOL, SAMBUCUS NIGRA GYÜMÖLCSKIVONAT, FRAGARIA CHILOENSIS (EPER) GYÜMÖLCSKIVONAT, TOKOFEROL, RUBUS IDAEUS (MÁLNA) GYÜMÖLCSKIVONAT, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (ÁFONYA) GYÜMÖLCSKIVONAT

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum, Koreai kozmetikumok

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Termék típus Hab

Hatás

Hatás Pigmentfolt csökkentő, Lifting és feszesítő

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 60 ml
Kód:  PLK494
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809663751692
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15