Oldal frissítése

MIZON Great Pure Cleansing Foam 120 ml

MIZON Great Pure Cleansing Foam 120 ml

A MIZON Great Pure Cleansing Foam egy mélytisztító hab az érzékenyebb bőr számára. A hab megbízhatóan eltávolítja a felhalmozott szennyeződéseket és a sminket, beleértve a szempillaspirált is.Az aloe vera kivonatnak és a nagy virágú bükkönynek köszönhetően a hab hipoallergén hatású és használat után bőröd puha és rugalmas marad. A készítmény hidratál és segít a gyulladásos folyamatok kezelésében is.

A MIZON Great Pure Cleansing Foam Foam 120 ml fő jellemzői

  • A Mizon hab érzékeny bőrre alkalmas
  • Eltávolítja a szennyeződést és a sminket
  • A bőr puha és rugalmas marad
  • A Mizon egy hipoallergén hab
  • Gyulladásgátló hatású

Hogyan kell alkalmazni:
Vigyél fel egy kis mennyiségű habot a tiszta tenyeredbe. A vizet használva tartsa a tenyered a kezedben, amíg finom, gazdag hab képződik. Óvatosan vidd fel az arcodra a habot és masszírozd be. Öblítsd le langyos vízzel.

Összetétel:
Víz, mirisztinsav, glicerin, kálium-hidroxid, propilénglikol, laurinsav, magnézium-alumínium-szilikát, palmitinsav, sztearinsav, gliceril-sztearát, titán-dioxid (CI77891), poliszorbát 20, kálium-kókusz-glicinát, PEG-100 sztearát, fenoxi-etanol, trietoxi-kaprilil-szilán dinátrium-EDTA, butilenglikol, Portulaca Oleracea kivonat, betain, nátrium-PCA, szorbit, szerin, glicin, karica papaya gyümölcslé, glutaminsav, lizin, selyem zselatin kivonat, nátrium-hialuronát, Gypsophila Paniculata gyökér kivonat aloe levélkivonatból, festékek, béta -glukán, alanin, arginin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, treonin, prolin


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Érzékeny
Kód:  PLK510
Termékszám:  8809390125841
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20