Oldal frissítése

MIXA Sensitive Skin Expert kiszáradásgátló, 30 ml

Szuper ár
4 790 Ft

MIXA Sensitive Skin Expert kiszáradásgátló, 30 ml

Mixa Sensitive Skin Expert arcszérum

Érj el simább, egységesebb és tökéletesen hidratált bőrt az új Mixa Sensitive Skin Expert szérumokkal. Három egyedülálló formula egyesíti erőit, hogy optimális megjelenést biztosítson a bőrödnek. A szérumok érzékeny bőrre is alkalmasak. Válaszd ki, hogy melyik felel meg számodra a legjobban.

MIXA Sensitive Skin Expert arcszérum

Niacinamid + szalicilsav

A szalicilsavnak köszönhetően megszabadul a felesleges faggyútól, összehúzza a pórusokat és minimalizálja a foltok megjelenését. A niacinamid feladata, hogy csökkentse a bőrhibákat és megnyugtassa a bőrt. Az eredmény simább bőr, tökéletlenségek nélkül.

MIXA Sensitive Skin Expert arcszérum

Cg-vitamin + glikolsav

Ha egységesebb és ragyogóbb arcbőrt szeretnél, csökkentett sötét foltokkal, nyúlj a Mixa Sensitive Skin Expert szérumért Cg-vitaminnal érzékeny bőrre, hogy javítsd a bőr ragyogását. A glikolsav gyengéden hámlasztja a bőrt, és elősegíti az egységes bőrtónus kialakulását.

MIXA Sensitive Skin Expert arcszérum

Hialuronsav + tejsav

Tökéletesen hidratált bőr, valamint csökkentett feszülés és irritáció érhető el a Mixa szérummal, amely hialuronsavat és tejsavat tartalmaz nyugtató formulában. A Mixa Sensitive Skin Expert segít kisimítani a bőrt és hozzájárul az erősebb bőrgát kialakításához.

Összetétel

880371 09 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - PENTYLENGLIKOL - GLICERIN - PEG/PPG/POLIBUTILÉNGLIKOL-8/5/3 GLICERIN - PANTHENOL - TEJSAV - PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - METIL-GLÜCETH-20 - BUTILÉNGLIKOL - BIOSZACHARID GUM-1 - KAPRIL-GLIKOL - KARBOMER - CITROMSAV - MALTODEXTRIN - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. . Z70031550/1).

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL4694
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600551136912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15