Oldal frissítése

MIXA Intensive Nourishment Rich Body Milk 250 ml

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIXA Intensive Nourishment Rich Body Milk 250 ml

Intenzív ápolás Testápoló krém MIXA intenzív ápolás száraz bőr Rich Body Milk 250 ml kifejezetten száraz bőrre van szüksége, amely érzékenyebb és irritálóbb. Gazdag kompozíciójának köszönhetően, amely hatékony összetevőkkel rendelkezik, a szükséges táplálkozással biztosítja a bőrt , hidratálja és enyhíti a túlzott száradástól. Az ultra könnyű textúrája nagyon jól felszívódik, és nem hagyja el a zsíros filmet. A praktikus szivattyúcsomagok lehetővé teszik az egyszerű alkalmazást. A terméket dermatológiai vizsgálatnak vetettük alá, parabénmentes. Gyermek bőrére is használható.
Hatóanyagok:
Az alantoin azonnal megnedvesíti a száraz bőrt, és rugalmas, puha és sugárzó.
Használat:
A terméket a bőrön való fürdés vagy zuhanyozás után kell felhordani, és gyengéden körkörös mozdulatokkal finoman masszírozni.
Bőr típus:
A termék alkalmas száraz bőrre.
Összetétel:
Aqua / víz, Glicerin, Petrolatum, Butyrospermum parkii vaj / Shea vaj, Allantoin, Paraffin folyékony / ásványolaj, Alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, Cetil-alkohol, Dimetikon, Ammónium-poliakril-dimetil-taurát, Benzil-alkohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexil-cinnamal, Hydroxycitronellal , Limonene, Linalool, Fenoxi-etanol, Poligliceril-3-metil-glükóz-disztearát, Tantál-alkohol, Xantángumi, Parfum / illat

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  TM414
Termékszám:  3600550848496
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15