Oldal frissítése

MIXA Ceramide Protect 400ml

5 5 értékelés
4 090 Ft

MIXA Ceramide Protect 400ml

Ceramide Protect termékcsalád nagyon száraz és érzékeny bőrre

Add meg bőröd számára a szükséges hidratálást a Mixy Ceramide Protect testkrémjével és testápolójával. Alkalmasak a nagyon száraz és érzékeny bőrre, amelyet hatékonyan hidratálnak a ceramid-, lipid- és glicerintartalmuknak köszönhetően.

MIXA Ceramide Protect testápoló krém

Akár 48 órás védelem a száraz bőr ellen*

Bársonyosan puha bőrre vágysz? Nyúlj az új Mixa Ceramide Protect termékért, és érjd el a szükséges hidratálást.

*Fogyasztói teszt 50 személyen, 48H 4 hét használat után.

MIXA Ceramide Protect testápoló krém

Nem ragadós textúra

A Mixa Ceramide Protect testkrém gyorsan felszívódik, és használható kézre, arcra és testre egyaránt. Örülni fogsz a nem ragadós textúrájának, amely kellemes érzést biztosít a bőrön.

MIXA Ceramide Protect testápoló krém

Hidratált és megerősített bőr

Természetesen a termék összetétele kíméletes. Csökkenti az irritáció érzését. Használata után még a nagyon száraz bőr is hidratált és megerősödött lesz.

MIXA Ceramide Protect testápoló krém

A Mixa Ceramide Protect hipoallergén összetétele

A testkrém a ceramidok segítségével védi a bőrgátat. A hidratáló szkvalán és glicerin azonnali hidratálást biztosít és növeli a bőr ellenálló képességét.

MIXA Ceramide Protect testápoló krém

Testkrém vagy testápoló

Fedezd fel a teljes Mixa Ceramide Protect termékcsaládot. A tej és a krém egyaránt hidratálja a bőrt és védi a bőrgátat - csak rajtad múlik, hogy melyik textúrát részesíted előnyben. A testápoló tej lágyabb és folyékonyabb textúrát biztosít, míg a testkrém sűrűbb.

Összetétel

880345 3 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - IZOPROPIL-PALMITÁT - PROPÁNDIOL - CETIL-ALKOHOL - MIRISZTIL- MIRISZTÁT - ZEA MAYS KEMÉNYÍTŐ / KUKORICAKEMÉNYÍTŐ - SZKVALÁN - KARBOMER - NÁTRIUM-HIDROXID - 2-OLEAMIDO-1,3-OKTADEKANDIOL - HIDROXI-ACETOFENON - HIDROXIPALMITOIL-SZFINGANIN - KAPRIL-GLIKOL - CITROMSAV - POLIGLICERIL-3-METILGLÜKÓZ-DISZTEARÁT - TOKOFEROL (F. I. L. Z292460/2).

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Ceramidos

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE3034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600551135946
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10