Oldal frissítése

MIXA Baby - micellás, 300ml

5 2 értékelés
2 190 Ft

MIXA Baby - micellás, 300ml

A MIXA Baby baba micellás samponegy nagyon kíméletes sampon, amelyet kifejezetten a gyermekbőr napi igényeihez és a finom hajhoz terveztek. A samponban található egyedülálló micellák eltávolítják a haj és a fejbőr felületén lévő szennyeződéseket. Kiváló állapotban tartja a hajat, megőrzi annak fényét, és a haj nem göndörödik annyira. A bababőr rugalmas és puha lesz, a haj pedig ragyogni fog az egészségtől. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Parabénmentes. A babát nem fogja a sampon égetni még a szembekerülés esetén sem. A MIXA Baby micellás samponkifejezetten a csecsemők érzékeny fejbőrére lett kifejlesztve, de tulajdonságait a felnőttek is értékelni fogják.

A MIXA micellás babasampon fő jellemzői

  • Nagyon gyengéd sampon, amely nem csípi a szemet
  • Micellákat tartalmaz, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket a hajról és a bőrről
  • A babák bőrének és finom hajának igényeihez tervezték
  • MIXA babasamponszüléstől kezdve használható és felnőttek is rendszeresen használhatják
  • Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelve

Összetétel

AQUA / WATER, NÁTRIUM LAURETH SZULFÁT, PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, KARAMELL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, HEXILÉN GLYCOL, POLYQUATERNIUM-10, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, CI 47005 / SAVAS SÁRGA 3, PARFUM / FRAGRANCE. (F. I. L Z70013579/1)

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Micellás

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Típus

Bőrtípus Gyerek
Kód:  KSVL7729
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600551125169
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10