Oldal frissítése

MEXX Simply For Her EdT Szett

4 390 Ft

MEXX Simply For Her EdT Szett

A női kozmetikai ajándékcsomag tiszta, nyugtató illatú termékeket tartalmaz, amelyek bergamott, mandarin és ribizli fejjegyekkel, rózsa, gyöngyvirág és körte szívjegyekkel, valamint szantálfa és benzoin alapillattal rendelkeznek. A Mexx SIMPLY for her illat a hajnali ébredés csodálatos érzését testesíti meg, amikor frissnek és üdének érzed magad a bőrödben. A MEXX Simply For Her EdT szett egy női eau de toilette-et és egy szilárd tusolószappant tartalmaz, mindezt egy elegáns díszdobozba csomagolva.

A MEXX Simply For Her EdT szett főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet nőknek díszdobozban
  • MEXX Simply For Her EdT szett Eau de toilette-t és egy szilárd tusolószappant tartalmaz
  • Tiszta és nyugtató illat
  • A SIMPLY for Her Women's EdT megtestesíti a hajnali ébredés csodálatos érzését, amikor frissnek és üdének érzed magad a bőrödben
  • A Mexx Woman olyan határozott és vidám nőknek szól, akik magabiztosak az életstílusukban és inspirálják a környezetüket
  • Vegán recept

A csomag tartalma:
EdT SIMPLY for her 20 ml
Szilárd tusolószappan 75 g

Összetétel

Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfüm/illat, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Kumarin, Benzil-szalicilát, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzil-alkohol.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Szappan, Parfümös víz

Űrtartalom

Űrtartalom 95 ml
Kód:  KSDS1907
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304162183

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20