Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MERIDOL 3 × 75 ml

5,0 23 értékelés
4 500 Ft

MERIDOL 3 × 75 ml

Biztonság a Meridol fogkrémmel

A Meridol fogkrém nagyszerű választás azoknak, akik irritált fogínnyel küszködnek. Az aminfluorid és az ón-fluorid aktív hatóanyagok kombinációját tartalmazza, amelyek a hosszantartó hatás mellett megakadályozzák a lepedék kialakulását a fogakon. Továbbá lehetővé teszik az irritált fogíny regenerálódását is. Mindemellett hatásos védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen. A fogkrém lágy mint a balzsam, egészségesen és tisztán tartja a fogakat és a fogínyt. A rendszeres és optimális szájápolás érdekében először használd a fogköztisztító termékeket, majd pedig a Meridol fogkrémet a Meridol fogkefével, végül pedig a Meridol szájvizet. A kedvező XXL csomagolás 3 Meridol fogkrémet tartalmaz.

A Meridol fogkrém legfőbb jellemzői, 3× 75 ml

  • A Meridol fogkrém összetétele megfelelő az irritált fogíny számára
  • Hosszú távú hatása megakadályozza a lepedék kialakulását
  • Felveszi a harcot a fogínyvérzés okaival
  • Védelem a fogszuvasodás ellen
  • Lehetővé teszi az irritált fogíny regenerálódását
  • Klinikailag bizonyított hatékonyság
  • 3 doboz Meridol fogkrém előnyös kiszerelése

A Meridol fogkrém véd a fogínyvérzés ellen

Meridol fogkrém a hatékony védelemért

A Meridol fogkrém hatása klinikailag bizonyított

A Meridol fogkrém a várandós nők számára is alkalmas


A Meridolvéd a fogínyvérzés ellen

A Meridol fogkrém eredményesen veszi fel a harcot a vérző fogínnyel és az ezekkel társítható problémákkal. Összetételében kettős fluorid rendszer található. A fogkrém teljes balzsam a fogíny számára, továbbá eredményesen szabadul meg a fogakon található lepedéktől és a fogszuvasodástól is.

A Meridol fogkrém összetevői:

Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Silica dimethyl silylate, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl betaine, PEG­40 hydrogenated castor oil, Aroma, Sodium gluconate, Limonene, PEG­3 tallow aminopropylamine, Olaflur, Stannous fluoride, Sodium saccharin, Potassium hydroxide, Hydrochloric acid, CI 74160, Tartalmazza: Olaflur (aminfluorid) és ón-fluorid, Fluorid tartalom: 1400 ppm



Összetétel


A Meridol fogkrém összetevői:

Aqua, Szorbit, Hydrated silica, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl betaine, PEG40 hidrogénezett ricinusolaj, Aroma, Nátrium-glükonát, Limonene, PEG3 faggyúamin-aminopropilamin, Olaflur, Szén-fluorid, Sodium saccharin, Kálium-hidroxid, Sósav, CI 74160, Tartalma: Olaflur (aminfluorid) és szán-fluorid, fluoridtartalom: 1400 ppm

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB941
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590232000470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15