Oldal frissítése

Mericare N20 Skylight Double

5 2 értékelés
Leárazás -20 %
16 090 Ft 20 090 Ft

Mericare N20 Skylight Double

A Mericare N20 Skylight Double egy multifunkciós melegítő és sterilizáló készülék egyben, amely 2 cumisüveghez készült. A melegítő gyors felmelegítés funkciót kínál a tejhez és a bébiételekhez, és praktikus sterilizálási funkcióval is rendelkezik. Egyszerű hőmérséklet-beállításokkal, és előre beállított funkciókkal büszkélkedhet a 45°C-os és 75°C-os melegítéshez, az 55°C-os kiolvasztáshoz, és a 100°C-os sterilizáláshoz. A praktikus Skylight kialakításnak köszönhetően még egy magas palack is kényelmesen elhelyezhető a berendezésben, a rozsdamentes acélból készült hőmérséklet-érzékelő pedig pontos hőmérsékletmérést biztosít.

Paraméterek

Funkció

Funkció Digitális, Kiolvasztó funkció, Gyors sterilizáló funkció, Több fokozatú melegítés, Kijelzős, Nagyon egyszerű használat

Típus

Típus 2 az 1-ben, melegítő és sterilizáló
Tápegység Hagyományos hálózati
Kód:  BABYmr02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15