Oldal frissítése

NIVEA MEN Creme 150 ml

1 590 Ft

NIVEA MEN Creme 150 ml

NIVEA Men krém
 
 

A Nivea Men krém a férfi bőrápolás új generációja. Speciálisan férfiak számára kifejlesztett formulája ápolja a bőrt, így használhatod az arcodon, kezeden, vagy akár a tested többi részén is. A krém mélyen hidratál és felfrissíti a bőrödet. Könnyű, nem ragadós textúrájának köszönhetően azonnal beszívódik a bőrödbe, és nem hagy maga után olajos foltokat. A krém táplálja és puhítja a bőrödet. Megelőzi, hogy kiszáradjon és kellemes, férfias illatot hagy a bőrödön. Használj olyan krémet, amely ápolja és táplálja bőrödet!

A férfiak a legtöbb esetben nem szeretnek olyan kozmetikumot használni, melyet minden nap kell alkalmazniuk. Hasonlóképp nem szeretik, ha zsíros érzetet hagy a bőrön a használt termék. A Nivea Men krémet úgy alkották meg, hogy a férfiak igényéhez igazodjon, így egy termék az egész test ápolására alkalmas. A krém összetételének köszönhetően gyorsan beszívódik, és kellemes illatot hagy maga után. E-vitaminnal dúsított formulája hatásosan segíti a bőr védekezését a káros külső behatásokkal szemben.Használj olyan krémet, amely felrfissít, és kellemes, férfias illatot hagy maga után!
A Nivea Men krém hatóanyagai:

  • E-vitamin - erőteljes antioxidáns, védi a bőrt a külső káros hatásoktól. 

Bőrtípus:
Speciálisan férfiaknak kifejlesztve, minden bőrtípusra


Alkalmazása:
Vidd fel minden reggel az arcodra és testedre a szükséges területekre, majd gyengéden masszírozd be. A krémet minden nap használhatod, ha szükséges akár naponta kétszer is bekenheted a problémás területeket.
Kiszerelés:
150 ml-es

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi
Kód:  KSPL1651APD
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800240053
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20