Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MEDELA Swing Flex ™

4,8 15 értékelés
70 990 Ft

MEDELA Swing Flex ™

Megbízható mellszívót vásárolnál? A(z) MEDELA Swing Flex ™ segít a tejtermelés mielőbbi beindításában fájdalom nélkül. Az anyatejet közvetlenül a tároló pohárba fejheted, amit aztán a hűtőben vagy a fagyasztóban tárolhatsz. Ez a kitűnő elektromos mellszívó kifejezetten azoknak az anyukáknak készült, akik naponta többször is szeretnének fejni. Az automatikus emlőpumpa lehetővé teszi a tej gyors és kényelmes kinyerését. Ez a modell két fázissal működik és gyengéden alkalmazkodik a mellbimbóhoz. Tökéletes választás azok számára, akik laktációs problémával küzdenek. A fejés során élethűen utánozza a szoptatás természetes folyamatát. Űrtartalma: 150 ml. Nem tartalmaz BPA-t, tehát ártalmatlan az egészségre. További előnye, hogy a szívási fokozat külön beállítható. Miközben lágyan masszírozza a mellbimbót és udvarát, segíti az optimális tejáramlást. Az ergonomikus megoldásnak köszönhetően a készüléket komfortosan tudod használni. Ráadásul, megakadályozza annak visszaáramlását.

A(z) MEDELA Swing Flex ™ mellszívó főbb tulajdonságai

  • Segít a tejtermelés mihamarabbi beindításában
  • A tejtároló pohárnak köszönhetően a lefejt anyatej szinte azonnal tárolható
  • A(z) MEDELA Swing Flex ™ egy remek elektromos mellszívó
  • Ez a típus két fázissal működik
  • Max. kapacitása: 150 ml
  • BPA mentes, tehát ártalmatlan az egészségre
  • A gyengéd stimuláló fokozat serkenti a tej áramlását
  • Ergonomikus formájának hála használata komfortos
  • Meggátolja a tej visszaáramlását
  • A szívási fokozat erőssége külön beállítható

Paraméterek

Típus

Típus Elektronikus

Szívási fázis

Szívási rendszer 2 fázisos

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók BPA-mentes, Állítható szívási intenzitás, Gyengéd stimuláló mód, Ergonomikus dizájn, Visszaáramlás gátló

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat, Elemes
Kód:  BABY10961
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612367055888
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05