Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Volume Express Fekete 10 ml

4,6 32 értékelés
1 390 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Volume Express Fekete 10 ml

A MAYBELLINE Volume 'Express Black 10 ml-es fekete szempillaspirál egy egyedülálló dekoratív szépségtermék a csábító megjelenéshez. Minden olyan nőt boldoggá tesz, aki szeret jól kinézni és gondoskodni a megjelenéséről. A szempillaspirál kiválóan megvastagítja szemmpilláit, egyetlen mozdulattal háromszoros szempillát kölcsönöz viselőjének, és anélkül nagyítja őket, hogy összeragadnának szempillái.

Ennek a szempillaspirálnak nagy előnye, hogy a kefe háromszög keresztmetszetű, kétféle szállal. Használja a rövid szálakat, hogy a maximális színhatást elérje, a hosszú szálak pedig garantálják a tökéletes hosszúságot. A szempillaspirál összetételét olyan növényi kivonatok gazdagítják, amelyek az algáknak a szükséges táplálékot biztosítják. Az igazán csábító, sötét pillantásért válassza ezt a nagyszerű szempillaspirált!
Alkalmazás:
A szempillaspirált egyenletesen alkalmazza a gyökerektől a szempillák végéig. Szárítás után ne alkalmazzon szempillaspirált.


Kiszerelés:
10 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag
Tulajdonságok Különböző hosszúságú sörték

Űrtartalom

Űrtartalom 10 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0747
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021044013332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15