Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Liner Ink Pen barna 1 ml

4,7 3 értékelés
Leárazás -7 %
3 790 Ft 4 090 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Liner Ink Pen barna 1 ml

Varázsolj tökéletesen magával ragadó megjelenést a MAYBELLINE NEW YORK Tattoo Liner Ink Pen szemkihúzó segítségével. Használd a precíziós applikátort a kívánt vonal pontos megrajzolásához. A szemceruza vízálló és tartós akár 24 órán át elkenődés vagy maszatolás nélkül. Intenzív pigmentációjú összetételének köszönhetően nem fakul és nem göndörödik. A szemkihúzó praktikus formája lehetővé teszi a könnyű felvitelt a szemhéjon. A MAYBELLINE NEW YORK Tatoo Liner Ink Pen szemkihúzónak köszönhetően a megjelenésed ellenállhatatlan lesz.

A MAYBELLINE NEW YORK Tatoo Liner Ink Pen barna fő jellemzői

  • A szemceruza precíziós toll applikátorral rendelkezik a könnyű vonalvezetés érdekében
  • A MAYBELLINE NEW YORK Tatoo Liner Ink Pen vízálló szemkihúzó
  • Nem halványul az intenzív színpigmentáció miatt
  • Nem gyűrődik és nem hagy ujjlenyomatot
  • A MAYBELLINE NEW YORK Tatoo Liner Ink Pen szemceruza akár 24 órán át is kitart

Összetétel

G2056961 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - AKRILÁTOK/ETILHEXIL-AKRILÁT KOPOLIMER - BUTILÉNGLIKOL - ALKOHOL - BEHENETH-30 - AKRILÁTOK/DIMETIL-AMINOETIL-METAKRILÁT KOPOLIMER - SZILÍCIUM-DIOXID - NÁTRIUM-POLIASZPARTÁT - FENOXIETANOL - LAURETH-21 - AMMÓNIUM-AKRILÁT KOPOLIMER - KAPRIL-GLIKOL - NÁTRIUM-LAURET-12-SZULFÁT - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - C11-15 ALKETH-7 - KÁLIUM-SZORBÁT - NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT - NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT - DINÁTRIUM-LAURET-SZULFOSZUKCINÁT ● [+/- TARTALMAZHAT: CI 77491, CI 77492 / VASOXIDOK - CI 77266 [NANO] / FEKETE 2]. (F. I. . Z70022360/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Barna

Típus

Típus Fix

Űrtartalom

Űrtartalom 1 ml
Kód:  DEKO6777
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600531676735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15