Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay 24H Full Cover Foundation 010 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Super Stay 24H Full Cover Foundation 010 30 ml

Maybelline New York Superstay 24hour Foundation - ez egy továbbfejlesztett, rendkívül folyékony alapozó, amelynek köszönhetően a bőr a nap folyamán hibátlan és egységes kinézetű lesz. Az alapozó smink olajmentes, dermatológiailag tesztelt és nem tartalmaz illatanyagot. A Superstay 24hour Foundation ellenáll a hőnek, a nedvességnek és az izzadságnak, ésmegbízhatóan ellenáll a legnagyobb terhelésnek.

A Superstay 24h - 010 Ivory főbb jellemzői

  • Tartós, ellenálló alapozó a Maybelline-től
  • A Superstay 24h rendkívül jól takar és nagyon tartós
  • Folyékony alapozó adagolóval a csomagban
  • Dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz illatanyagot
  • Olajmentes és nedvességálló készítmény

Színárnyalat:
010 - Ivory

Használat:
A legjobb eredmény elérése érdekében egyenletesen vidd fel a bőrre, majd finoman oszlasd el az ujjaddal.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Aqua / water, Polypropylsilsesquioxane, Isododecane, Dimethicone, C30-45 alkyldimethylsilyl polypropylsilsesquioxane, PEG-10 dimethicone, Glycerin, Silica, Dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, Sodium chloride, Nylon-12, Phenoxyethanol, Disteardimonium hectorite, Disodium stearoyl glutamate, Cyclomethicone, Chlorphenesin, Ethylparaben, Disodium EDTA, Acrylonitrile/methyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, Aluminum hydroxide, Dipropylene glycol, Isobutane, Paraffin, Sodium citrate, Tocopherol, Isopropyl alcohol, [+/- May contain CI 77891 / titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / iron oxides]

Kód:  DEKO3158
Termékszám:  3600531401870

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20