Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Base 30 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Base 30 ml

A Fit Me sorozat Matte and Poreless alapozója ideális sminkalap a zsíros bőr tulajdonosainak. Speciális összetétele agyagot tartalmaz, amely tökéletesen mattítja a bőrt.  A pórusok kevésbé láthatók és felszívják a felesleges zsírt tökéletesen matt felületet eredményezve. Meghosszabbítja a smink tartósságát, és összességében javítja annak megjelenését. Továbbá SPF 20 védelemének köszönhetően a MAYBELLINE NY alapozója megvédi bőröd a veszélyes sugárzásoktól és a naptól. 

A MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte and Poreless Base 30 ml-es alapozó legfontosabb jellemzői

  •  Matte and Poreless alapozó a normál és zsíros bőrre 
  • Az agyagtartalmú különleges összetétele tökéletesen mattítja a bőrt
  • A pórusok kevésbé láthatók és felszívják a felesleges zsírt
  • Tökéletesen matt felületet hoz létre, és meghosszabbítja a smink tartósságát
  • SPF 20 védelemének köszönhetően a MAYBELLINE NY alapozója megvédi bőröd a veszélyes sugárzásoktól és a naptól is

Összetétel:
Aqua / water, isododecane, homosalate, octocrylene, isononyl isononanoate, silica, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, copernicia cerifera cera / carnauba wax, silica silylate, glycerin, octyldodecanol, peg-30 dipolyhydroxystearate, triethanolamine, polyamide-8, phenoxyethanol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, octyldodecyl xyloside, caprylyl glycol, kaolin, disodium edta, parfum / fragrance, sorbitan isostearate, polysorbate 60, linalool, benzyl salicylate, limonene, benzyl alcohol, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate.


Kód:  DEKO4718
Termékszám:  3600531631383

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20