Oldal frissítése

Maybelline New York Falsies Surreal Meta Black 10 ml

5 490 Ft

Maybelline New York Falsies Surreal Meta Black 10 ml

Ha szereted a feltűnő szempillákat és kiegészítenéd egy kis extrával a megjelenésed, ebben az esetben a lenyűgöző MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirált nem fogod kiengedni a kezeid közül. A dizájnos, vastag alakú kefe létfontosságú az egységes festék-felvitel tekintetében. A mély, fekete színű MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál örök klasszikus, amely a mindennapi sminkhez vagy bármilyen ünnepélyes alkalomhoz használható.

Szempillaspirál Maybelline New York Falsies Surreal Meta Black 10 ml ...
Szempillaspirál Maybelline New York Falsies Surreal Meta Black 10 ml ...

A kiváló Maybelline New York Falsies Surreal Meta Black 10 ml alapvető paraméterei

  • A divatos MAYBELLINE NEW YORK szempillaspirál nagyszerű módja a szempillák kihangsúlyozásának
  • Hosszabbító hatás a különleges szálak jóvoltából
  • A kefe jellemzően vastag alakú
  • Kivitel: fekete
  • Dekor kozmetikum

Összetétel

AQUA / VÍZ - BEHENIL-BEHENÁT - SZTIROL/AKRILÁTOK/AMMÓNIUM-METAKRILÁT KOPOLIMER - CETEARIL-ALKOHOL - SZTEARINSAV - PALMITINSAV - POLI C10-30 ALKIL-AKRILÁT - PVP - VP/EIKOZÉN KOPOLIMER - AMINOMETIL-PROPÁNDIOL - FENOXIETANOL - KAPRIL-GLIKOL - KÁLIUM-CETIL-FOSZFÁT - SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT - BUTILÉN-GLIKOL - MIRISZTINAVAJ - MOSZTEROID-ALKIL-ALKIL-AKRILÁT. SAV - NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT - RAYON - TETRASODIUM EDTA - ARGANIA SPINOSA MAGOLAJ - SCLEROCARYA BIRREA MAGOLAJ - ORYZA SATIVA KORPAOLAJ / RIZSKORPAOLAJ - KÁLIUM-SZORBÁT - ÓN-OXID ● [+/- TARTALMAZHAT: CI 77499 / VASOXIDOK - CI 77891 / TITÁN-DIOXID]. (F. I. L. Z70025986/1).

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO7816
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30149663

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15