Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Medium Brown 3,5 ml

4,8 5 értékelés
2 290 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Brow Fast Sculpt Gel Mascara Medium Brown 3,5 ml

A Maybelline New York szemöldökgél a szemöldök ápolására készült. Gyakran előfordul, hogy a szemöldök veszít sűrűségéből és elhalványul, néha a korral jár, hogy szürke területek jelennek meg a szemöldökön. Ezzel az egyedülálló spirállal, a speciálisan kialakított kefével gyorsan és egyszerűen színezheted, formázhatod és kiemelheted a szemöldököt. Anélkül színezi a szemöldököt,hogy összeragasztaná,ugyanakkor szépen kifésüli a szálakat. Gondolj a szemöldöködre, miközben sminkeled a szemed, és hangsúlyozd őket is!

A szemöldök elválaszthatatlan az arctól, ezért kellő figyelmet kell fordítani rá. Elmúltak azok az idők, amikor divat volt szinte az egész szemöldököt kiszedni, és csak egy keskeny, jellegzetes vonalat hagyni. Manapság a természetesebb szemöldökápolás a divat, a hírességek és modellek is ápolják a szemöldöküket, ugyanakkor megtartják annak természetes megjelenését. Azokszámára, akiknek gyenge szemöldökük van, rendelkezésre áll ez a spirál szemöldök könnyed és természetes kiemelésére és formázására. Kényeztesd magad gyönyörű és kifejező szemöldökkel! 

Árnyalat:
Mascara Medium Brown

Használat:
Vidd fel a szemöldökre és fésüld át.

Térfogat:
3,5 ml


Összetétel

Aqua / Water, Styrene/acrylates/ammonium Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Sorbitan Oleate, Disodium Edta, Panthenol, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Silica

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Gél

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Különleges tulajdonságok Egész napos
Űrtartalom 3,5 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Aqua / Water, Styrene/acrylates/ammonium Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Sorbitan Oleate, Disodium Edta, Panthenol, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate, Silica '>
Kód:  DEKO4409
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  30176201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15