Oldal frissítése

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte & Poreless Make Up 115 Ivory 30 ml

4,8 16 értékelés
2 990 Ft

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me Matte & Poreless Make Up 115 Ivory 30 ml

A "Fit Me Matte & Poreless" termékcsaládba tartozó make-up a világhírű Maybelline gyártótól minden nőnek megoldást kínál, aki hibátlan, ugyanakkor üde és természetes megjelenést szeretne az egész nap folyamán. Nem számít a színárnyalat, sem a bőrtípus, sem az, hogy milyen okból használ alapozót. A jelenlegi évszak vagy a szeszélyes időjárás sem játszik szerepet. A make-up egységessé teszi a bőr színét, elfedi a bőrhibákat, valamint természetes matt hatást kölcsönöz a bőrnek. Megbízhatóan csökkenti a pórusok láthatóságát, ugyanakkor gyengéd összetételének köszönhetően nem tömíti el őket. Így az egész napi használat ellenére sem okoz bőrirritációt vagy kiütéseket, valamint nem szárítja a bőrt. Ezen túlmenően könnyen felvihető, így egy vékony réteg is elegendő, amelyet könnyedén felvihet arcbőrére.

A termék használatával a következőket kapja meg

  • Puha és sima bőr látható bőrhibák nélkül
  • Kevésbé látható pórusok
  • Természetes és ápolt megjelenés
  • Egységes bőrszín
  • Élénk, matt fényű arcbőr
  • Hidratált és lélegző arcbőr

Alkalmazás:
A make-up használata előtt ajánlott bázist felvinni a bőrre, amely meghosszabbítja a make-up élettartamát, puhábbá és simává teszi az arcbőrt, ennek köszönhetően tökéletes alapot képez a make-upnak. A make-up az ujjbegyekkel, szivaccsal vagy kozmetikai ecsettel vihető fel. Ha úgy dönt, hogy az ujjbegyei segítségével viszi fel a make-upot, akkor ne felejtse el először az ujjai segítségével felmelegíteni azt a tenyerében, hogy tökéletesen illeszkedjen a bőréhez. Fontos, hogy a terméket mindig egységesen és következetesen dörzsölje el az arc közepétől a hajvonalakig, nyakig, valamint a dekoltázsra.

Bőrtípus:
A termék normál, valamint zsíros bőrre ajánlott.

Színárnyalat:
115 Ivory
  
Térfogat:
30 ml

Összetétel

AQUA / WATER, CYCLOHEXASILOXANE, NYLON-12, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT., PEG-10 DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PEG-20, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, METHYL PARABENE, SILICA SILYLATE, TOCOPHEROL, SILICA, ALUMINIUM HYDROXIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77007 / ULTRAMARINES]. (F. I. L. Z289481/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum
Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Normál, Kevert

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, Nem tömíti el a pórusokat
Hatás Egységes bőrszín, Hidratáló, Pórusokösszehúzó

Csomagolás

Csomagolás típusa Tubusban
Űrtartalom 30 ml
Tömeg 30 g

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Light
Kód:  KSDE1128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600531324513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10