Oldal frissítése

MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g

3,7 5 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
5 890 Ft

MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g

Olyan terméket keresel, amely tökéletesen elfed minden apró bőrhibát? Akkor a híres MAX FACTOR alapozót biztosan imádni fogod. Ezt a púder (kompakt) alapozót igazán egyszerű felvinni az arcbőrre, ráadásul a mozgalmasabb napokon hű társad lehet. Közepesen sötét tónusú, tehát középbarna bőrűeknek a lehető legjobb választás. Konkrétan, ez a típusú alapozó hosszantartó fedést biztosít. Mindemellett, simává teszi a bőrt. Légáteresztő, ebből fakadóan nem terheli meg a bőrt. Ez a minőségi alapozó közepes fedésű. Megfelelően egységesíti az arcbőr színárnyalatát. Könnyen alkalmazkodik minden bőrtípushoz. Ez a termék a dermokozmetikumok kategóriájába tartozik és megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A sminkszivaccsal egyenletesen és gyorsan lehet felvinni az arcra az alapozót. Össztömege 11,5 g.

MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g alapozó legfőbb jellemzői

  • Nem tömíti el a pórusokat
  • Ez az alapozó közepes fedésű
  • Állag: kompakt
  • Megfelelően egységesíti a bőr színárnyalatát
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • Tartóssága: 24 óra
  • Elsősorban középbarna bőrre ajánlott
  • A pamaccsal gyorsan és egyenletesen lehet felvinni az arcra az alapozót

Összetétel

Cyclopentasiloxane, Aqua, Glicerin, Talc, Dimetikon Crossover, Dietilhexil-karbonát, Nátrium-klorid, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pentapeptid-4 Palmitoyl, BHT / Allantoin P-Leaf / Allantoin P-Leaf / Allantoin P-Leaf / Allantoin P-Leaf / Allantoin P-Leaf 18 Dimetikon, Dimetikon, Metikon, Aluminum Hydroxide, PEG-10 dimetikon Crossover, Ciklotetrasziloxán, Disodium EDTA PEG-100 Stearate, Karamell, Benzil-alkohol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Parfüm, Linalool, Hexilcanel, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone Salone Butilfenil-metilpropion, [+/- CI 77891, CI].

Paraméterek

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Professzionális kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, Nem tömíti el a pórusokat
Hatás Egységes bőrszín

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Csomagolás típusa Tégely
Csomag tartalma Púderpamacs
Tömeg 11,5 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Közepes fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  DEKO4241
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614227962859

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15