Oldal frissítése

MAX FACTOR Masterpiece MAX Fekete 7,2 ml

4,0 19 értékelés
4 090 Ft

MAX FACTOR Masterpiece MAX Fekete 7,2 ml

?

A Max Factor Masterpiece MAX fekete szempillaspirál teljesen új volument kölcsönöz szempilláinak. Tökéletesen meghosszabbítja és megvastagítja a pillákat. A tekintete mostantól lenyűgöző lesz! A spirál használata mellett megmarad szempillái természetes simasága, mégis láthatóan sűrűbbnek tűnnek, és volumenük megnövekszik. Szemei nem nehezednek el a használatától, a speciális kefének köszönhetően pillái nem ragadnak össze, és megőrzik könnyedségüket. A forradalmi IFX kefe elválasztja egymástól a szempillákat, miközben minden pillára egyénileg juttat festéket. A színt egységesen oszlatja el a pillák tövétől a végükig. Az eredmény természetes szépségű szempillák és hihetetlenül csábító pillantás. Próbálja ki a minőséget, és a szemei meghálálják!


Szempillatípus:
Minden típusú szempillára.

Alkalmazás:
Alkalmazza a speciális kefét először az alsó pillákra, majd ezt követően a felsőkre! Az erősebb vastagító hatás érdekében a felső pillákat kétszer húzza át!
Mennyiség:
7,2 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag, Keskeny
Anyag Műanyag

Űrtartalom

Űrtartalom 7,2 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE381-d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614225853517

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20