Oldal frissítése

MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 016 Glowing

3 390 Ft

MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 016 Glowing

A hölgyek szeretnek törődni a megjelenésükkel, és imádják, ha ápolt az ajkuk. A minőségi rúzs segítségedre lehet az igényes megjelenés kialakításában. A minőségi MAX FACTOR rúzs pigmentekben gazdag és jó a fedőképessége, így már egy réteg is tökéletes fedést biztosít. 8 óra óráig tart ki, így nem kenődik el egykönnyen. Ha szeretnéd nagyobbnak láttatni az ajkaidat, ez a csillogó változat tökéletes a számodra. Nem emeli ki az ajkak tökéletlenségeit, és az alkalmazás során végig hidratál. Használd szájkontúr ceruzával a határozott szélek érdekében. A nagyszerű Burgundi MAX FACTOR rúzs nagyszerűen mutat az ajkaidon.

Rúzs MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 016 Glowing ...

A jó minőségű MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 016 Glowing rúzs legfontosabb jellemzői

  • A nagyszerű MAX FACTOR rúzs segítségével fantasztikusan érzéki ajkakaid lesznek
  • Egy rétegben elfedi az ajkak természetes színét
  • Tartóssága: 8 óra
  • A csillogó változat vizuálisan megnöveli az ajkakat
  • A száraz ajkak számára tökéletes hidratálást biztosít
  • A remek MAX FACTOR rúzs színe burgundi

Összetétel

1. LÉPÉS: ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TALC, AQUA, PROPYLPARABEN, +/- [CI 15850, CI 77491, CI 19140, CI 42090, CI 73360, CI 77499, CI 77891, CI 75470, CI 77492] 2. LÉPÉS: SZACHARÓZ-POLICOTTONSEEDATE, CERA ALBA, PARAFFIN, MICROCRISTALLINA CERA, TOCOPHERYL ACETATE, TOKOFEROL, HIDROGÉNEZETT SZÓJAOLAJ, SZINTETIKUS VIASZ, ETILÉN/PROPILÉN KOPOLIMER, POLYETHYLENE, PROPIL-GALLÁT, ETILÉNBRASSZILÁT, PROPIL PARABÉN FEDŐRÉTEG - SZACHARÓZ-POLIPAMUTMAGOLAJ, PROPYL PARABEN

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Burgundi

Üzemidő

Üzemidő 8 óra

Tömeg

Tömeg 4,2 g (0 kg)
Kód:  DEKO6574
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  86100018046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15